/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -1
    okulun yangın merdivenlerinde sigara içerken yakalandık arkadaşla. neyse idareye falan gittik. ben alışkınım tabi idare odasına gitmeye falan. 3 5 fırça attılar bize. bana biraz daha yüklendiler. arkadaşım ilk defa bu konudan başı yanıyordu. ona fazla yüklenmediler.
    neyse bağırışmalar bittikten sonra velilerimizin numaralarını istediler. benimkini sormadılar bile. zaten biliyorlardı babamın numarasını. arkadaşımın babasını aradılar 3 5 dakika konuştuktan sonra okula davet ettiler babasını. babası 15 dakika içinde okulda oldu. babası az biraz varlıklıdır. odaya girdi takım elbiseli bir şekilde. hocalar falan hemen anladı amk bunun taşşaklı olduğunu. sonra benim babamı aradılar. benim babam tabi varlıklı olmadığı için telefonda konuştular sadece. babamı okula davet ettiler ama babam nasıl gelsin ki. babam fabrika da çalışan basit bi işçi. ama onun babası öyle deği. devlet binasında çalışıyor boru mu amk.
    kıskandım abilerim valla kıskandım amk. benim babamı da okula çağırıyorlar ama gelemiyor. neden abilerim neden ? ben böyle işin taa dıbına korum ama. benim babam neden okuluma gelemiyor ulan. ama olsun amk ben babamı seviyorum ve onunla gurur duyuyorum.

    özet : babamı seviyorum
    ···
   tümünü göster