/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    Merhaba binler. Ders alın diye anlatıyorum yoksa gibimde değilsiniz gece gece .
    Geçen hafta boğazım ağrımaya başladı. Nedeni de şu hepinizin içtiği lanet sigara amıkoyim. Neyse pampa fena bozdu beni bu bademcikler. Yarram kendi küçük ama işlevi büyük işte. Üniversite hastanesinin çarşıda olan yerleşkesine gittim vakur bir şekilde sıra mı aldım. 23 numara. Yarım saat bekledim geldi sıra girdim içeri.
    Doktor : Neyin var?
    Ben : Boğazım çok fena..
    Doktor : Aç bakalım ağzını.
    Ben : Aaaaa...
    Doktor : Antibiyotik yazayım sana ımm ya da şekerin yoksa iğne yapalım sana 2 saate toplar 2 gün ayakta kalırsın.
    Ben :(çok mantıklı dedi dıbınakoyim diyorum içimden) Peki 2 gün sonra iyi olmazsam?
    Doktor : Gel bir iğne daha yaparız * :):)
    Ben : (içimden) çok komik demi ırzını gibtimin evladı ölüyorum ben burda. Sana oksijen veren ağaca su verenin kundağını gibim dıbınakodumun gavadı.!!!

    Neyse dayı söve söve yedik iğneyi çıktık eve geldik. O gün dediği gibi iyiyim. Bir gün geçti aradan ben yine felç dıbınakoyim. Sabah erken ki gece uyuyamadım kalktım hastaneye gidiyorum bu sefer üniversite hastanesinin eve yakın olan yerleşkesine gidiyorum. Neyse dayı vardım hastaneye aldım sırayı. 23 numara. Ananı gibim hastane dedim geçtim acile bekliyorum doktoru. Acil vaka var ona müdahele ediyor doktor. Neyse yarım saat sonra geldi doktor. Bir baktım geçen beni giben doktor dıbınakoyim. Aman tanrım didim o an. Baktı bin bin güldü ipne. Uzan dedi hemen yavşak bir iğnede orda bastırdı bana. iki kere gibti iki günde ama yine iyi olamadım.
    Sonra anladım sorun bende değil o huurnun evladındaymış. Acil müdahale ettiği amca öldü mk :/
    ···
   tümünü göster