/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +14 -2
    Ufaktan o esnada geliyorda vakumla ulan diyince geçiyor
    ···
    1. 1.
      +5
      olum bakire olmadığını gerdekte öğrenen var :D o daha vahim bence
      ···
      1. 1.
        +35 -16
        - başka erkeğin altında inlemiş kadınla evlenmek -

        bakire kadınla evlenicem hayali kuranların aksine; bu devirde evlenilecek yaşa gelip de bakire kız bulunamayacağını anlayamamış olanlardan daha realist bi davranıştır.

        ben kesinkes bakireyle evlenicem hacı bak gör' diyen aslan gardaşım; sorum sana.

        muhtemelen üniversiten bitecek ama haylaz puştun teki olduğun için tahminen 24 yaşında olacaksın ortalama. bi işe başlayacaksın ardından, bi birikim yapacaksın falan, askerlik geçecek derken yaş oldu 25-26. hadi 21 yaşındayken üniversitede bakire olduğunu düşündüğün bi kız çıktı karşına ve beraber mutlu bir birlikteliğe adım attınız, 4-5 yıldır da birliktesiniz.

        şimdi can alıcı sorum geliyor, dikkat..

        26 yaş evlilik zamanın. 21 yaşında tanıştığın hatunla 5 yıldır " çıkıyorsun ". peki bu " 5 yıl " lık süre içerisinde, sen bu kıza hiç yaklaşmadın mı? göğsünü sıkmadın mı atıyorum? yahut dudaklarından girip etek altından çıkmadın mı? canın sıkılınca kıvrak zütünü sıkmadın mı, ufaktan bi kaç parmak atmadın mı? oğlum sen " 5 yıl " çıktığın bu kızla hiç sevişmedin mi? soruyorum sana cevap ver.

        seviştim abi, pekekentlerin elinden aldım da seviştim dedin, atıyorum.

        peki tekrar soruyorum sana..

        " senin ne gibi bi özelliğin vardı da bu kız koca dünyada bir tek seninle sevişti? "

        bu kız 21 yaşına gelmeden önce dıbını ailesi evin bodrumunda kilit altında mı tutuyordu? hiç mi erkek arkadaşı olmadı, hep mi rüyalarda buluşalım methodunda takıldı da kimseye el sürdürtmedi? cevabın evet ise şayet; seninle neden " evlenmeden sevişti? "

        bi sen mi bu kızı evlilik vaadiyle kandırdın da önceden kutusunu açmaya hak kazandın yani be güzel annem?

        delikanlı olun lan.
        az biraz delikanlı olun dıbınakoyim. bana değil, kendinize delikanlı olun.

        az mantıklı düşünün, belli çizgide hareket edip peş peşe varsayımlarla ilerleyin. şaaaaakk diye ahan da bu olacak demeyin, bi düşünün amk.

        hadi atıyorum sen bu kıza hiç el sürmedin evlenmeden. peki nasıl güvenip de karın yapabiliyorsun? ya gerdek gecesinde bozuk olduğu ortaya çıkarsa? ya seni keklemişse senelerce?

        " bön önlöröm öbö bön önlörömmm "

        - sen benim yarrrrrrrraaaaaaaağıımın tepesini anlarsın anca amcıkağız. nasıl da kolpalıyor ben anlarım diye.

        insanlara hayatı zindan etmeyin olum, üç günlük dünya dıbınakoyim. kadının senden öncesi kadını, senden sonrası seni ilgilendirir. keza senin için de geçerli bu. kadınla tanışmadan önce bin türlüsünü gibip ben hala bakireyle evlencem abi diyenler var ki onlara hiç laf söylemiyorum, yorulmaya değmez amk.
        Tümünü Göster
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        helal lan usenmemis yazmis adamsin
        ···
      3. 3.
        0
        @kiminanır okadar güzel sölemişsinki helal olsun kardeşim agzına saglık.
        ···
      4. 4.
        +3
        lan dıbınagoduğum evladı, teselliye bak " duracağı yeri bilmiş, vurdurmamış "

        senin için vurdurmadı inan. ilerde mühendis bi kocam olur belki şimdi ona ayıp olmasın vurdurmayayım en iyisi " dedi de vurdurmadı emin ol anasını gibtimin yobaz huur çocuğu seni. olum şu lafı iyi kavrayın. " bir kadının bekareti, öpülmemiş dudaklarıdır ". bir kadının dudakları öpülmüşse şayet, o kadın artık dıbını da okşatır memesini de yalatır yannan da emer zütten de gibtirir. ha bunu yapmayan vardır, nasıl vardır? şöyle vardır;

        1. boş ev bulunamamış, ortam oluşmamıştır.
        2. her yerini pandik pinçik ettirmiş; ben amımı kocama saklıyorum " bb " demiştir sevgilisine.
        3. erkeğin zütü yememiştir kızı bozmaya, kız istemiş erkek reddedmiş, sevişelim yeter demiştir.

        senin kafanı yaşayanlar için başka bi erkeğin dudaklarını ıslatmış, onun salyalarını emip dilini yalayıp yutmuş hatunlar da kaşardır, kaşarın allahıdır hatta. kendini kandırma burda boşuna. önceden de dedim tekrar diyorum; bana değil, kendine yalan söyleme. " e o kadarını da yapar herhalde canım " diyosan şayet, o kadarını yapan bi tık ilerisinin yapılmasına da göz yumar bilader rahat ol sen. insanın içi güzel olcak, içi temiz olcak. önemli olan bu. belki o kızın karşısına geçmişte senin gibi bi yobazdan kat kat daha kibar, yakışıklı, efendi ve mütevazi bi insan çıktı da birlikte bi şeyler yaşadılar? bilemezsin. onunla yaşamayan seninle neden yaşasın, kendine bu soruyu bi sor. cebinde paran var diye mi? amındaki zarı senin satın almanı mı beklemiş bu kız yıllardır?

        hasgibtir ordan kodumun cahil cühela yobaz bin kurusu seni. hagibtir.
        ···
      5. 5.
        +1
        Ulan şimdi bu bakire karıyla evlenicem diyenler gelmiş 25-30 yaşına ve hala karı kız gibmemişler mi çok merak ediyorum böyle tiplerin var olup olmadıklarına hiç çıktıklarıyla cinsellik düşünmemişler mi oldu ki var istediği hatunun bakire olmasını istiyor e be kahpe çocuğu sorarım sana sen kaç kere am görmüşünde bu konu hakkında bilgin olacak oldu ki ilk gün kan gelmedi napıcan kız da bakireyim dedi bunun esneği var içinde patlayan sonradan kanı akan var he nereden bilecen sen sanıyon ki sokacan yannanı ortalık testere filmi setindeki kanlara bulancak tamam hadi bunu geçtin zütten yemediğini nasıl anlıcan yalan yok çok bakire kıza çaktım arkadan ve çokta duydum nereden bilecen soyunup orasını burasını elletmediğini tamam her şeyi kanıtladın eyv buldun bir tane köyden sarıkız getirdin evlendikden sonra nasıl anlıcan başkasıyla beraber olmadığını geçiceksiniz bu işleri insanın içinde olduğu sürece her türlü yapar bir tak da anlamazsın bakireyim der bozulmuştur yine sana kendini iteler
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster