/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +2 -1
    gençler, sözlükte çok görüyorum bakire kız muhabbeti. lan herhalde yeni ergen - ergenlikten yeni çıkmış çocuklar diyorum, geçiyorum ama biliyorum aranızda yaşı daha büyükler de var.

    oğlum nasıl çevrelerde yetiştiniz yaşıyorsunuz bilmiyorum da, dünya cidden öyle bir yer değil. oturup iki kelam edebileceğin kız, büyükşehirde üni okuduysa ve malın teki değilse büyük ihtimalle sevişmiştir zaten. 25 yaş ve üzeri hatunların sevişmemiş olması cidden anormal bence, erkeklerin de kadınların da.

    ulan hal böyleyken "vay benden önce başkası olmuş" kafası çok komik lan. oğlum kendini başkasına saklama fikri eskilerde kaldı. hayat değişiyor, dünya globalleşiyor. kan davası nası saçma bişeyse günümüzde, artık bu bekaret mevzu da çağdışı. yani size henüz ulaşmadıysa da inanın bana ulaşacak önümüzdeki on yılda falan. suudi arabistanlı felfecir hacılar mısınız anlamadım ki yok bakire yok bilmemne. nolucak dıbınakoyim sanki senden önce başkasıyla yattıysa, sen ondan önce hiç kızla yatmadın mı? aynı şey lan. ha dersen ki ben kendimi evleneceğim kadına saklıyorum, o zaman elini sıkar mutluluklar dilerim. ama yok öyle değilse iki dakka kendine karşı dürüst ol efendi ol lan.
    ···
   tümünü göster