1. 1.
    +1
    http://inciswf.com/ericdylanauvinen.swf

    1- Bütün TÜRK halklarının özgür irade prensibi altında Büyük Turan imparatorluğu'nda birleşmesini talep ediyoruz.
    2- Biz TÜRK ulusunun diğer uluslarla aynı haklara sahip olmalarını ve kuruluşumuzda imzalanan Lozan Barış Antlaşması'nın ve NATO üyeliğimizin bir an önce iptal edilmesini istiyoruz.
    3- Halkımızın geçimi ve sayıları artan insanlarımızın yerleşmesi için toprak istiyoruz.
    4- Sadece bizim milletimizden olanlar vatandaş olabilir. Sadece TÜRK soyundan gelenler, inancı ne olursa olsun, bizim milletimizdendir. Bu yüzden hiçbir kürt , çerkez vs. bizim milletimizin parçası olamaz ve iktidarımız başladığı an yok edilecektir .
    5- Vatandaş olmayanlar Türkiye’de yabancı olarak ve yabancılar kanununa bağlı olarak yaşamalı.
    6- Hükûmeti seçme ve devletin kanunlarına karar verme hakkı sadece vatandaşlara ait olacaktır. Bu yüzden merkezi hükûmette veya taşrada veya belediyelerde, nerede olursa olsun vatandaş olmayanlar hiçbir resmî makamda görev alamayacaktır. insanların parti hatırıyla, karakter ve yeteneğe bakılmaksızın göreve atandığı yolsuz parlamento yönetimine karşı savaş açıyoruz.
    7- Bizce bir hükümetin ilk görevi her vatandaşın bir işe sahip olduğundan emin olmasıdır. Eğer hükümet bu görevini yerine getiremiyorsa, vatandaşımız olmayan insanlar Türkiye'yi terk etmelidir.
    8- TÜRK ırkından olmayan kimsenin Türkiye'de yaşamasına izin verilmeyecektir . Bunu Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri tüm bilinçli TÜRK vatandaşları istiyor .
    9- Tüm TÜRK vatandaşları eşit hak ve yükümlülüklere sahip olacaktır .
    10- Her vatandaşımızın rahatlıkla çalışabileceği bir işi olacaktır . Çalıştığı iş yeteneklerine uygun olacak , sadece kendine değil tüm kandaşlarına aynı derecede yarar sağlayacak , devlet kademelerindeki verimlilik artacaktır .
    11- Geçmiş hükümetlerin zamanında işsiz kalan her vatandaşa iş verilecek , ekonomik durumları düzelene kadar ev kiralarını devlet karşılayacak ; elektrik , su ve ısınma gibi ihtiyaçlarının faturalarında indirimler yapılacaktır .
    12- Tüm büyük şirketler devlete ait olacaktır .
    13- Büyük sanayi kuruluşlarının kar payları işçilerle paylaştırılacaktır .
    14- Emeklilik yaşı düşürülecek , emeklilerin maaşı ise artırılacaktır .
    15- Biz çalışan bir orta sınıf oluşturmak için büyük mağazaları bölerek içlerinde küçük tüccarların çalışmasını sağlamak istiyoruz. Devlet ve şehir hükümetleri bu tüccarlara iş imkanı sağlamalıdır.
    16- insana ve doğaya kasıtlı zarar veren , terörizmi destekleyen her suç ölümle cezalandırılacaktır .
    17- Bizler italyanların Hukuk Sistemi'ni kaldırıp yerine TÜRK'ün Hukuk Sistemi'ni kuracağız .
    18- Her çalışkan TÜRK öğrencinin yüksek öğrenim şansına sahip olması için okul ve eğitim sistemini değiştirmek istiyoruz. Öğrencilere pratik bir şekilde nelerin öğretilmesi gerektiği üzerine yoğunlaşılmalı, çocuklara vatandaşlık görevleri öğretilmeli ve onların iyi birer vatandaş olmaları sağlanmalıdır. Eğer yoksul bir öğrenci velisi, çocuğunun eğitim masraflarını karşılayamıyorsa bu masrafları hükümet karşılamalıdır. ilk olarak ÖSYM tamamen kaldırılacak , sınav sayısı azaltılacak , sınavlar Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak değerlendirilecektir . Çocuklarımız iyi bir vatandaş olmak için taşıdığı sorumluluklar hakkında okullarda bilinçlendirilecek , sosyal sorumluluk projelerinde çocuklarımıza ve gençlerimize görev verilecektir . Beden Eğitimi dersleri kaldırılacak yerine Silahlı Talim Dersleri getirilecektir . Okul idaresi çalışanları TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nde görev alan yüksek rütbeli subaylardan seçilecektir .
    19- Devlet yaşam standartlarını normalleştirmek için elinden geleni yapmalıdır bu yüzden anneler ve bebekler korumaya alınacak , çocuk işçiliği tamamen bitirilecek , zorunlu jimnastik ve spor yasası yapılarak tüm TÜRKLER ataları gibi hem fiziksel hem zihinsel olarak kusursuz olacak özellikle genç erkeklerin spora yönelmesi için teşvikler yapılacaktır .
    20 - Kurumsal yapısı bozulmuş ve işlemez hale getirilmiş eski ordudan tamamen kurtulup yerine daha güçlü ve modern hale getirilmiş TÜRK Halk Ordusu kurulacak , ordu bir daha asla sadece durumu çok iyi olmayanların katıldığı ve yüksek maaş alan ordu mensuplarının lüks içinde yaşayıp alt kademelerin mücadele verdiği bir kurum olmayacaktır .
    21- TÜRK Irkı'na karşı olan , TÜRK Irkı'na karşı yazılı ve sözlü açıklamalar yapan , TÜRK Irkı'na karşı faaliyetler yürüten tüm siyasetçi ve gazetecileri yok edeceğiz . Sadece TÜRK Irkı'na mensup olanlar gazeteci ve editör olabilecek , sadece TÜRK Devleti'nden izin alabilen yabancı medya kuruluşlarının gazeteleri ülkeye sokulacak ve televizyon programları yayınlacaktır . TÜRK Irkı'na mensup olmayan hiçbir kimse TÜRK medya kuruluşlarını yönetemeyecektir . Ülke ve hükümeti haksız yere eleştiren hiçbir medya kuruluşu kalmayacaktır . Yabancı fikirleri yaymaya çalışan tüm sanat eserleri ve kitaplar yasaklanacak ve yok edilecektir .
    22- TÜRK Irkı'nın ahlaki ve milli duygularını rencide eden ve değiştirmeye çalışan tüm dinler ülke toprakları içinde ortadan kaldırılacaktır . TÜRKLERiN inancı Göktanrı inancıdır ve tekrar diriltilecektir .
    23 - Bizler Turan imparatorluğu'nu kurmak için ilk olarak güçlü bir merkezi hükümet oluşturacak , hükümete bağlı tüm kurumlarda meclis denetiminin tam olarak sağlanması için elimizden geleni yapacağız .
    24 - Sınıf ve iş merkezli olan tüm sendikalar devlet sendikası haline getirilecektir .
    25- Birçok kişi bir savaş esnasında kendine ait mülkiyetini veya kendi yaşdıbını kaybederken birtakım insanların savaştan para kazanması yanlış bir şeydir. Savaş sayesinde para kazanan herkesin parasına el konulmalıdır .
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster