/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +92 -18
    Beyler beden dersindeydik, sınıfın en abazası bendim. Paso çekiyordum, sanal alemdeki tüm ferreları ezbere biliyor, bazı ferreları türkiye ye getiren ilk kişi oluyordum o derece amk.

    Neyse beden dersi bitti kıyafetleri değişcez, erkekler olarak sınıfta üstümüzü değişiyoruz. Ne olduysa o anda oldu, millet geldi olum şeymanın züt nasıl, gibtiğini düşünsene diye makara yapmaya başladı. Tabi bu makara bile gibimin kalkmasına yetecek türden bişeydi. Şeymada okulun en kaşar kızı zaten son sınıfta hamile kaldığı için okulu bırakmak zorunda kalmıştı. Hayallerimde az mı gibmiştim amk kahpesini. Neyse

    Bi sonraki ders müzik amk dedim bakın şimdi napcam. Gittim şeymanın çantasından flütünü aldım gibime sürmeye başladım, millet nasıl gülüyo amk onlar güldükçe bende devam ediyorum. Birazdan benimkinin tadına bakacak dedim flütü çantasına bıraktım.

    Müzik dersine başladık, şeyma flütü ağzına zütürdüğü anda bizim sınıfın erkekleri gülmeye başladı, şeymada az kaşar değil tabi milleti tahrik etmeyi seviyodu kaşar, oda hiç sormuyodu noldu diye devam ediyodu ağzına almaya. Bende onu gördükçe hayalimde gerçekten gibimi ağzına aldığını düşünüyodum. Neyse

    sınıfın bi bini vardı köksal diye yavşak hiç sevmezdim zaten onu. Bi kağıda bişeyler yazıp şeymaya vermiş. Şeymada dönüp bana baktı. Uzun uzun bakınca bende güldüm amk herhalde dedim benden etkilenio. Sonra kız ağlayarak sınıftan çıktı. Tabi millet kahkaha atmaya başladı bende o sırada içimden sıçmaya başladım. Allahtan hocaya bişey demedi. Ama işin asıl kötü yanı diğer gün şeymanın dudağında uçuk çıktı bütün gün millet dalga geçti amk diğer haftada başka flüt alarak okula gelmişti.

    Buda böyle bi anımdır işte
    ···
   tümünü göster