/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +1
    Kardesim merhaba;
    Ozel durumuna uzuldugumu samimi duygularimla bil isterim. Bazen hic istemedigimiz zorundalik durumlarinda kaliyoruz cok haklisin. Oncelikle tarihleri tam bilmek gerekir. Okulu ne zaman biraktin, kaydi dondurmus halde misin, yoksa kaydin silinmis halde mi bilmek gerek. Okula devam edemiyorsun ama benim bildigim su an ogrenciler harc odemiyorlar bunu takip edip yeni donemde ders secimi yaparsan okuldan atilmamissan eger askerligini okul erteler.
    Dilekce mevzusuna gelince oyle bir imkan yok kardesim. Askeriye bu gibi zor durumlarda kalmis olmani onemsemiyor. Oss puanin varsa acik ogretime kayit falan olmayi arastir o da askerligini uzatir.
    Bunlarin disimda secenekler sana sordugum sorularin cevaplarini sen de bilmiyorsundur eminim o yuzden sana bir sey daha soyleyim;
    Kimligini alip asal'a git. Ne durumda oldugunu ogren. Devam eden tecilin var mi? Asker kacagi misin bilmen lazim. Bilirsen ona gore adim alman daha kolay olur.

    Ben rabbimden sana huzur ve saglik diliyorum kardesim. Umarim butun gibintilarini en kisa zamanda bertaraf etme kuvvetini kendinde bulursun. Rabbim yardimcin olsun.

    Sevgi ile.
    ···
   tümünü göster