/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
http://www.incisozluk.com...C4%B1mdan-intikam%C4%B1m/
  1. 1.
    +40 -13
    http://www.incisozluk.com...C4%B1mdan-intikam%C4%B1m/

    Beyler bu ustteki basliktaki hikayeden sonra olanlar icin atiyorum bir istek vardi , ve bende istedim acikcasi icimi daha fazla dokmek icin ferreciler gelsinde yine yapismayin , sadece 1 ferre videosu atacagim hikaye icinde o bolume gelince onun devami olarak dusunun ona gore okuyun orasi cok karisti yeni basliga gectim Evet beyler.

    Amerika'ya geldigimde herseyi unutacagimi dusundum ama olmadi hersey daha da kazindi o ucak yolculugu surecince adeta iskence gibiydi dakikalar gecmiyordu uyuyamiyordum , New York'da indim. Ailem etrafa bakiyor muhabbet ediyor mutlular ben elimde sigara basim onde gozlerim kocaman New York sokaklarinda geziyorum yani bir Turk gorse ooo Turkiye'den sarapci gelmis der oyle bir halim var , insanlar bile uzaktan hissediyor sanki benim halimi tamamen kaybettim. Intikam aldigimi zannettim ama , yok hayir alamadim asil intikami o aldi benden Atakan pici , daha sonra gece oldugunda arabaya atladik bir uzun yolculuk daha bizi bekliyordu Indiana'ya 13 saat'e kadar ben yine hic uyumadim gozlerim aciyordu uykusuzluktan hicbirsey hissedemez oldum gulmek aglamak kati hale gectim , eve gittigimde direk bilgisaraya oturdum arastirmalara basladim
    Ama ne tugba'nin facesi twitter'i acik yani dondurulmus silinmis hesaplar Atakan pici cok onceden silmisti. Icimde oyle bir ofke var ki beni yiyor parcaliyor sanki , ertesi gun oldu 1-2 saat uyku uyudum okula basladim direk amina koydugumun yerinde gelir gelmez kizlar sarkiyor falan hemen yabanci hastaligi var burada zaten , gibimde degil hicbiri arkadasi aradim amina koyim 30 dolar gitti 7 dakika konustum diye bak oda baya oturdu oda aklima geldi , dedim git tugbayi bulmaya calis konusma sadece nerede ve ne yapiyor evinin adresini verdim atakanin evinin adresini verdim kontrol et ara beni dedim sonra arkasina ekledim kiza dokunursan giberim burdan ucakla evine girerim amcik agizli diye cocuga bagirdim cocuk ne diyon olum iyimisin sakin ol amk falan dedi. Bakacagim gidiyorum ama olaylari anlat tamam mi dedi. Bu arkadasta hani otlakci muallaknin teki sigara otlanirdi lisede bitmis sigaralari verirdik buna falan ama iyi cocuktur aslan iyi isler basardi.

    Beyler icimi dokuyorum kufur falan etmeyin okumak istiyen okusun okumak istemeyen gibtirsin gitsin net eksileyin sukulayin hic gibimde degil yazip yazip gidicem amk video bolumunde ferreciler gelir zaten.
    ···
   tümünü göster