/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +2
    vay amk güzel muhabbetmiş
    ben de yalnız sayılırım lan
    kariyer ndıbına dıbına koydum sayılır.. çok da zekiyim bana kalsa.
    ama buraya gelene kadar hayat çok sağlam bikaç tane vurdu..ben de hep sırıtıp hayatın süper kolay olduğunu, hoplaya zıplaya başarılı olduğumu bağıra bağıra söylediğim için herkes nefret etti benden. bu da hoşuma gitti uzunca bir süre..
    insanlar başarının gökten indiğini düşündükçe, kendilerinin onu yakalama ihtimalleri hiç olmuyor.. cama çarpıp duran sinekler gibi izlemesi.
    ama son dönemde yalnız hissetmeye başladım amk..bir kız vardı, kafa yapısı olarak tam bana uyuyordu, yanıma filan taşınacaktı.. daha sonra "daha yakışıklı biri"ne kaptırdığını söyledi kendini. yapacağı tanımı gibeyim direk söylediği şekilde yazdım lksdjlkas
    ona da "çok ah aldım, mübah bana" dedim geçtim amk.

    sözlük iyiydi geceler güzel geçiyordu öyle de, şimdi yeni meta sarmadı da tam.. kedi medi almam lazım yoksa çıldırırım eninde sonunda
    ···
    1. 1.
      +1
      yeminle derin bi iç çektim panpa
      ···
      1. 1.
        +1
        vay amk cevap yazdım da gelmedi amk taslaklara da gitmemiş
        neyse yani panpa diyordum ki, galiba bazı hayat şekillerinin kaderi yalnızlık oluyor.
        ama dr seuss'un da yazdığı gibi, "why try to fit in, when you were born to stand out" yani aşağı yukarı "niye ayrı durmak için doğmuşken, araya karışmaya çalışırsın ki?" gibi bişey..
        o yüzden heralde en güzeli işe güce vermek kendini
        ···
      2. 2.
        +1
        işin özü yalnızlığı kabullenmek yaşam biçimi olarak ya da belki hayat felsefesi.. ama bi şekilde onun sana ait olduğunu bilmek. Çünkü kaçmaya çalıştıkça daha fazla özlersin yalnızlığı. Kaçmaya çalıştıkça daha çok insan tanıyıp lanet edersin onlara ve yalnızlığa sığınırsın.
        Kısır döngü amk
        ···
   tümünü göster