/i/Haberler

İnciden al haberi
http://www.odatv.com/n.ph...cugu-konusuyor-2501151200
  1. 1.
    +32 -6
    http://www.odatv.com/n.ph...cugu-konusuyor-2501151200

    Haberi bilmeyen yoktur. Varsa okusun.

    Tatlı su hümanistleri ortalığı ayağa kaldırdı. Neymiş artan patatesleri toplayan suriyeli çocuğu dövmüş.

    Var ya asıl insafsız sizsiniz ulan!
    Bugerkingde, mcdonaldsta yemek yerken hiç masanıza böyle çocuklar musallat olmadı mı? Huzur içinde yemek yemeye çalışırken herkesin masasına saldırıp etrafta koşuşturan çocuklar huzurunuzu kaçırmadı mı? Biraz patates versene abi deyip patates verdiğinizde hamburgerinizi de istemediler mi? Verene kadar yanıbaşınızda ağzınıza bakmadılar mı?

    Gelirsin, masanın birinde sessiz sessiz oturursun, birileri kalktığı zaman gidip tepside kalanları yersin. Kimseyi de rahatsız etmemiş olursun. Tabi çocuksun, bunu düşünemezsin. Bu yüzden bunu restoran görevlileri düşünecek, o çocukları içeri almayacak.

    Bu çocukları beslemek hiçbir restoranın vazifesi değil. O restoranın vazifesi müşterinin huzurlu ortdıbını korumak. Bu yüzden huzuru kaçıran varsa onu restorandan uzaklaştırması gerek.

    dıbına koduğumun medyası olayı her zamanki gibi işine geldiği şekilde lanse ediyo. Vay efendim müşterilerden artakalan patatesleri yediği içinmiş. Kimseyi rahatsız etmiyordu öyle mi? Vay efendim çocuğu dövmüş. Çocuk ilk uyarıda restoranı terk etti ama adam hadi boş göndermeyelim dedi ve zevk olsun diye çocuğu dövdü öyle mi? Kim bilir kaç kez uyardı, kaç kez insan gibi çıkarmaya çalıştı. Kim bilir bu esnada çocuk ne terbiyesizlikler yaptı.
    insanın da sabrının sınırı var.

    Bu tepki gösterenler acaba bu çocuklar için ne yaptı? Tepki gösterenlerin çoğu bunların suriyeden türkiyeye gelmesine bile karşı. Bu çocukların savaşta ölmelerini isterlerdi. Şimdi bir tokata ay kıyamaaam yapıyolar. Tatlı su hümanistleri sizi. Söz konusu burger king ya tabi. Bayıla bayıla yediğiniz ama fesatlığınızdan her fırsatta kininizi kustuğunuz burger king. dıbına koduğumun anti kapitalist fakirleri!

    Olan restoran müdürüyle burger king'in marka değerine oldu. He bir de müşterilerine. Şimdi bu çocuklar dokunulmazlık sahibi oldular. Artık masamıza gelip tepsimizi önümüzden çekicekler. Bundan sonra bana denk gelirse çıkarıp kemerle dövücem.
    ···
   tümünü göster