/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -10
    Helal len tırk. Senin gibi tırklar daha iyi bizim icin. Tırk Kürd kardeş değildir kardeş diyen kalleştir. Biji YPG
    ···
    1. 1.
      +3
      ben senin ırkını aşağıladım mı eşşoğlu eşşek. uluslarası tanınan bir terör örgütünü destekliyorsun, türke türk diyemeyecek kadar düşmanlık besliyorsun, sonra kardeşlik yalanlarıyla bir de bölücülük yapıyorsun. anca gibilmeye mahkum işte senin zihniyetin. hiç ağlama o yüzden tarihte hiç devlet kuramadığınıza da şaşmamak lazım bu zekayla.
      ···
      1. 1.
        -6
        Gec bunları. Bizim devletimiz Tırkların sonu olacak. Artık eski KÜRDLER yok.
        ···
      2. 2.
        +3
        he ya taşak kadar bir köyü bile 3 tane orta çağlı ışid elemanının elinden amerika yardımıyla 1 yılda alamadınız bi de ekmek yediğiniz kaba pisleyin amk. anca otuzbir çkersiniz öyle . (bkz: ayn el arab)
        ···
      3. 3.
        0
        Sen öylede 2000 tır muhimmat 15.000 isidli 50 tank. Kobaniye yolladınız. Ne oldu 5.000leş 30 tank onlarca zırhli arac pert. gibtik olum gibtik. Gercekleri degistiremezsiniz. Tırkolar inammak haram bizde.
        ···
      4. 4.
        0
        la gibtir git kim yollamış amk...

        amerika avusturalya dahil tüm dünya yardım etti, düyadaki tüm kürtler birleştiniz, 50.000 nüfuslu taşak kadar köy için aylarca savaştınız, zütünüzü giberek öldürdüler çoğunuzu, bir de şanlı türk ordusuna kafa tutmaya kalkmıyor musunuz ahahahahaha amk eşek gibenleri sizi. yengesini giben huur çocuğu. bu zeka geriliği bu yüzden sizde.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster