/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7
    14 Şubat 2008'de uyandım ilk defa sevgililer günü olduğunu hatırlayarak.
    Servise bindiğimde yan yana oturmaya başlamıştık muhabbet sohbet klagib ama bana karşı hep bir soğukluğu vardı bense ne yapacağımı bilmiyor zaman zaman saçmalıyordum hala kendimi küçük hissediyor ve altında kalıyordum sözlerinin.
    Okula gittiğimizde 3.ders okuldan çıktım beden eğitimi dersleri vardı onu voleyboll oynarken seyrettim o temiz hava o harika bir rüya gibiydi. Hep sarılmak istiyordum ve o kokusunu içime çekmek.
    Beni gördü o anda yanıma doğru yürümeye başladı bende toparlanıyorum hemen telefonu saklıyorum onunkinden iyidi çünkü ve beyler durun stoplayın ( size bir tavsiye vereyim kimi biliyordur kimi bilmiyordur bazı kızlar vardır siz kral olun istemezler çünkü ezilmek altta kalmak onu hissetmek istemezler üstünde durmak istemezler tam ortasında olsun eşit olalım isterler ) işte o da böyle bir kızdı , yanıma geldi oturdu
    "Aaa.. Neden derste değilsin ? Diye sordu.
    "Ben hava almak istedim birazda seni seyretmek.
    "Ya mert kendini bu kadar kaptırma bana ben cidden değişik biriyim seninle konuşmayı seviyorum ama bana karşı şimdilik hissetme bişey.. Dedi.
    içimden düşündüğüm seçme şansım veya geri dönüşün olmadığıydı.
    O ben içeri giriyorum diyerek gittiğindr ben de hediyem için alışveriş mağzasına gittim.
    Kuyumcuya girdim bir kolye altım. ilk kez düşüncesizce davrandığım zamandı. Beni zengin bilen yoktu ama almıştım. Halada aklımda yoktu
    Akşam oldu okul kapısında kutu ile onu bekliyorum.( Günaydın Arkadaşlar)
    ···
   tümünü göster