/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -3
    - futbol: zeminlerin hali belli, milli takım zaten vahim. şuanda hangi takımımız olursa olsun şl de grup sonuncusu olur.

    - modernleşme: imkansız amk. müslüman ülke olmak cidden çok dezavantajlı. yobazlık akıyor amk ülkeden.

    - şarkılar: evet beyler türk şarkıları hiçbir zaman önemli bir yere gelemeyecek. rap ten umutluyum biraz. onuda arabesk rap dediğimiz şey sıkıyor. pop desen hikaye amk, murat boz, hadise, irem derici vs. bunlar nasıl bu işten ekmek kazanıyor anlamadım amk. her gördüğümde kafalı taşlara vuruyorum.

    - eğitim seviyesi: amk o kadar gereksiz bilgilerle dolduruluyoruz ki cidden hayatımda böyle saçmalık görmedim. hacı biraz batılaşsanız ölmezsiniz. bazı avrupa ülkelerinin sistemi şu; bir çocuğu 2-3 yıl okutuyorlar ardından hangi alanda başarılıysa o alanın ders saatlerini çoğaltıp diğer ders saatlerini azaltıyorlar. amk Türkiye de matematik dersi 6 saatken avrupa'da ortalama 3 saatmiş. Burasından tutun mesela.

    diziler/filmler: hacı komedi dizilerini ve filmlerini atın film ve diziler inanılmaz kalitesiz. komedi dalında cidden iyiyiz bak ona lafım yok ama diğer dallar berbat ötesi. piyasaya bakıyorum konular hep aynı ve böyle devam ediyor. "bir tane adam var, birde onun kızı adam kızının aşk hayatına karışır veya bekaretini korumaya çalıştırır veya adam kızını zengin birine verir kız işkence ceker tabi" cidden piyasanın yarısından fazlası bu konu üzerine değinmiş. Filmlerde de konu bu oluyor ya da işte çanakkale savaşı, eskiden türkiye'nin hali vs. bu oluyor konu.

    halk: amk halkımız cidden gerizekalı. hırsızlık yapan adamı müslüman diye iktidara getiriyor veya yabancı turistlere tecavüz falan ediyorlar. bu bizim halkımız işte

    ah atam ah, biraz daha dayansaydın keşke. şu durumu görsen herhalde ağlardın ama yapacak bir şey yok.
    ···
   tümünü göster