/i/Telefonlar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    @2 canım kardeşim windows işletim sistemi şu an telefon piyasasında yükselişte. Sürekli yenilenmekte ve telefonlarda çok kullanılan uygulamaları da kendi bünyesinde eklemekte.

    @1 canım kardeşim be 620 kullanıyorum 1 yıl oldu çok memnunum cidden güzel telefon. Aldığım için hiç pişman değilim. Alma aşamasında herkes tak attı ama alakası yok. Alıp kullanabilirsin. Hele ki 920 benimkinden kat be kat daha güzel.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa kesinlikle katılıyorum artı şuku... bi de şu var kimse nokia satmak istemiyor ya hani,tek nedeni ne biliyomusun gerizekalı müşteri kullanamıyo adama geri getiriyo adam sıkıntıda kalıyo e adam da haklı kendine göre amk bizim milletimize s3 mini yeter amk düz beyin bi milletiz yapcak bişey yok
      ···
    2. 2.
      +1
      Windows işletim sistemiyle ilk satılmaya başlandığında uygulama adına hiçbir şey yoktu neredeyse. Hem bunun dezavantajı hem de farklı tasarımı ve menüsüyle insanlar garipsedi telefonu. O yüzden yok almayın, yok arıza çıkarıyor, yok bu bozuk tarzı söylemler ortalıkta dolaştı baya. Ama çıkış noktasından şu anki bulunduğu nokta arasında çok fark var. I phone'daki Siri'ye fark atacak bi ses komut uygulaması var Cortana. 10 numara. Yine diyorum alırsan pişman olmazsın. Sanmam.
      ···
   tümünü göster