/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +30 -4
    1- Türk kızları.

    - Güzelliği sadece dış görünüş olarak nitelendiren kişiliklerdir.
    Aralarında eli yüzü düzgün, nerde nasıl davranacağını ve oturmasını kalkmasını bilen, küfür etmeyenini bulmanız çok zordur. Gel görelim ki günümüz abaza erkeklerinden güç alıyorlar ki; kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.
    Kızların sevgili yapmalarında ki öncelik li amaç biri "sevgilin varmı" diye sorduğunda "evet" diyebilmektir. Şuan yazdıklarımı gerçekten, sevişme hayali bile kurmadan sevenler anlayacaktır.
    Kızların sevgileri egoya dayalıdır, erkeklerin (gerçek sevgisi) ise yüreğe dayalıdır. Bu bir gerçek..
    "Kadınları salgı bezleri, erkekleri ise yürekleri yönetiyordu. Bu yüzden sadece erkekler acı çekiyordu." sözü aklıma geldi şimdi..
    Bir türk kızıyla hayatın son nefesine kadar beraber gitmeniz mümkün değildir. imkanı bile yoktur. Hayatları maddiyat üzerine kurulmuş varlıklar ile beraber olamazsınız. Sadece eğlenirsiniz ve hiç bir zaman gerçek aşkı tadamazsınız.

    2- Yabancı Kızlar

    Burayı dikkatli okumanızı istiyorum panpalar.
    Yabancı kökenli bir kız türk kızlarına göre her yönden oranla fazla bir şekilde sizi mutlu edebilir. Onlarda belki namus olmayabilir fakat bu sevmeyi bilmediklerini işaret etmez. Bunun en basit örneği her gün televizyonda izlediğiniz yerli-yabancı dizilerde veyahut filmlerde gösteriliyor. Türk dizisinde adam kadını gibiyor kadın 1-2 gün depresyona giriyor ve pişmanlık çekiyor sonra hatasını anlayıp eski sevgilisine dönüyor. Yabancı filmlerde çiftler sevişiyor, tatmin oluyorlar vs.. ertesi gün el ele parkta dolaşıyorlar veya bir mekanda takılıyorlar. Hayat devam ediyor onlar için. Böyle ince mesajlar bile vurgulanıyor televizyonda.
    Yabancı bir kız asla ama asla 2 ya da daha fazla erkeği aynı anda idare etmez. Hangisini tercih ediyorsa ona gider. Kalpleri türk kızları gibi kokuşmuş değildir. Bütün samimiyetimle söylüyorum size. Bu yüzden türk kızları istediği kadar güzel olsun tiksinirim. ihtiyacım oldugunda giderim geneleve veririm parasını işimi görür çıkarım. Sevilmeyi beklemek büyük acizliktir.
    Aranızda kendinizi bile sevebilmeniz için yıllarını feda edenler vardır, bir başkasını ikna etmeye çalışmayın. Her daim zararlı çıkarsınız. Türk kızlarını sevmeyin.. Gerçekten sevmeyin..
    Fazla değil, 5 dakika oturup düşündüğünüzde bana hak vereceksiniz..
    Selametle.
    ···
   tümünü göster