/i/Tespit

  1. 26.
    +4
    Doğu'da asker çocuğu, asker eşi sıfatıyla bulundun mu hiç? Ablam şu an doğuda bu sıfatta. Ve asker eşi olduğu için fırından ekmek alamadığı zamanların olduğunu söylüyor... Bunu söyleyen ablamın milliyetçilikle uzaktan yakından alakası da yoktur. Hadi onu geçtim doğudaki herhangi bir bakkala girip Türkçe konuştuğunda sana olan bakışları gözlemledin mi? Onu da geçtim ben mesela Ankara'lıyım. Kürtler Konur sokakta stand kurup rahatça Kürdistan marşı açabiliyor, sen hele Diyarbakır meydanda "Ölürüm Türkiyem" marşı aç ne olacak bakalım?

    dıbına koduğumun köpeği gelmiş faşist diyor birde gel de çıldırma ya...

    Edit: Bu listeyi daha da uzatabilirim, fatura meselesi gibi kaçakçılık gibi toplumsal olaylarda Kürtlere uygulanmayan polis şiddetinin Türklere uygulanması gibi. Ama senin gibi beyinsizin aklını gibsen uzatamazsın.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      benim ağzımdan türkleri ya da kürtleri genelleyen bir şey çıkmadı. diyarbakır'da/doğu'da bahsettiğin aktiviteleri yapamamak kürt milliyetçisi aptalların yüzünden ki odtü'yü de bunlardan bol olduğu için (sosyalizmi, kürt milliyetçiliği sananlarla dolu; biliyorsundur.) sevmem

      benim serzenişim ilk entrynde ezilmeyi, dövülme üzerine kurup pantürkist bir edayla devam edip m. akif gibi bir adamdan alıntı yapıp en sonunda da şehit resimleriyle duygu sömürüsü yapman.

      üzgünüm... türkiye'nin ve dünyanın ihtiyacını duyduğu perspektif, seninki değil.
      ···
   tümünü göster