/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    bi 10 dk falan sürdü böyle beyler yalnız hayatımdaki en iyi saksolardan biriydi abi taşşakları komple ağzına alıpta diliyle yer değiştiren karıyı ilk defa gördüm lan o derece süper beyler.
    ben kendimden geçtim tabi. boşalcağında söyle bebeğim dedi bu dedim çok az kaldı ama yutsana lan beni pis azdırıyo neyse bu sapık dedi güldü başladı devam etmeye 5 dk geçti gibi buna işaret ettim geliyorum diye. başını emmeye başladı bu bi eliylede taşaklarla oynuyo,31 çektiriyo falan gibi ben bi boşalmışım ki cansuyla yaptığım gibişin amk kendimden geçtim zaten ve size bi taktik vereyim bende merveden öğrendim binler tam boşalırken zütle taşşak arasındaki bölgeye bastırın zevk resmen 2 katına çıkıyo amk. buda öyle yaptı tam gelicem baş parmağınla bi bastırdı oraya dedim bana mı sokcak parmağıda öyle değilmiş bi yandanda başını emiyo falan bitirdi beni resmen beyler.

    koltukğa yığıldım zaten ellerim titriyo resmen buda bana bakıp sırıtıyo :D ağzını açtı amk dölleri bana gösteriyo yutmamış daha.yut kız dedim şunları iğrençlik yapma nedense boaldıktan sonra bi tiksinç geliyo. bu yuttu gene açtı ağzını gösteriyo.

    kanka dedim sen neymişsin amk ya ağzıma sıçtın benim yanımda maden varmış yıllardır. ee tabi oğlum dedi ne sandın ;) çıktı bu odadan bende bi sigara yaktım ama hala ellerim titriyo
    ···
   tümünü göster