/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    bilen bilir beyler bu paragöz herifleri illa rast gelmişsinizdir üstlerinde şu mavi kolsuz mont altında uç renk bi gömlek bide resmi bi iş yapıyormuş gibi kumaş pantolon giyer bu gibikler. neyse bindim otobüse gideceğim yer oturduğum yerden 50dk mesafede geçtim en arka koltuğa otobüste insan yok denecek kadar az bu dallama paraları toplamaya başladı. geldi yanıma gideceğim yer 8 lira tutuyor 10 lira uzattım baktım gerisi gelmiyor.

    dedim abi öğrenci 8 lira değil miydi?

    tatil bitsin ihihih öğrenciye devam edicez kardeşim ihihi diye sırıtıyor yamuk burunlu huur çocu

    abi ben tatile girince milyarder falan olmuyorum babamın fabrikaları falan da olmuyor ben her zaman öğrenciyim dedim. otobüste bulunan az sayıda insan bana hak vererek gülmeye başladı tabi bu iron-man kılıklı bin yediremedi kardeşim bizde böyle beğenmiyosan in diye atar yapıp ön tarafa muavin koltuğuna geçti.

    dedim daha 50dk yolum var ben sana bi binlik yaparım. düşünüyorum ne yapsam ne yapsam bi yandan da sabah içmiş olduğum çay etkisini göstermeye başladı çişim geldi zor dayanıyorum. aha dedim şimdi gibtim seni muavin gibi.

    kafamı kaldırdım ön tarafa şöyle bi kontrol ettim bu salak bin önde muhabbet çeviriyor içimden ulan dedim al o vermediğin 2 lirayı deterjan parasına verirsin huur çocu diyerek çıkardım benim ninjayı iki sıvazladım şarıl şarıl işedim yerde bulunan paspasa hemen donları toparladım. ön koltuğa doğru hızlı hızlı ilerledim. abi dedim benim acil inmem lazım açtı kapıyı paramın bi kısmını aldım otobüsten indim bi sonraki otobüse binip yoluma devam ettim.

    yani demem o ki öğrenci olmak türkiye'de çok zor :(
    ···
   tümünü göster