/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +12 -67
    It ürür kervan yürür senin gibi kahpe evlatları havladikça koyacağız size
    ···
    1. 1.
      +4 -15
      ulan huur çocukları bu adamların yaptığı hizmetler gözünüze dizinize dursun sırf çevresinden etkilenipte siyaset konusan konustuklarındada saçmalıklar sarf edenlerle doldu burası sen bu ülkenin üst düzey hizmetlerinden yararlanıyosun ve kimse senin özgürlüğünü kısıtlamıyosa bu AKP sayesindedir olayı kişisel düşüncelerinizi katacağınıza hizmetleri göz önüne alın dıbına koduklarım
      ···
      1. 1.
        +5 -1
        senin özgürlük tanımın nasıl biliyomusun... eğer akpyi eleştirenler evlerinde rahat oturabiliyorsa bu hükümet özgürlüklere izin veriyordur.. ahaha olum salaksınız ve umarım yaşın ufak değildir.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Ya dıbına kodumun evladı yaşın kaç senin. Bana yaşını bi söylesene. Üst düzey hizmet diyor bide kahpenin fırlattığı. Ulan amcık ağızlı ülkede içi boşaltılmamış, satılmamış kurum kalmadı. Bu hizmetlerin nasıl yapıldığını sanıyorsun. içi boşaldı ülkenin, en ufak bir mali krizde anası gibilecek. Rezanın altınları bile kurtaramayacak akpkk yı. apkk demişken özerklik anlaşmasını da unuttun sanırım. pkk ile akpnin birbirine domaldığını da göz önünde bulundur. neyse amk kime yazıyorum ben. Yarın öbürgün zütün gibildiğinde anlarsın neyin ne olduğunu.
        ···
      3. 3.
        +1
        insanların fikirlerini serbestçe dile getirmesi bir haktır. Bunu iktidarın bize verdiği bir nimet olarak görenlerde ağır maldır.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Siz yannan gibi ötün amk çocuları eğer gün gelir de kriz mriz olur dediklerinizin hiçbiri olmassa o zaman görüşürüz analarını gibtiklerim
      Edit: yaş 24
      ···
   tümünü göster