/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -2
    isgal ettiği toprakla övünen mazisi temiz halk ?

    iskandinav ülkeleri;
    isveç, norveç, danimarka, finlandia

    Bu ülkelerin vatandaşı olmak istemez miydiniz. Atalarınız gücünüz her bi naneniz olsun, içsel refahı toplumsal eşitliği, ekonomiyi, ahlakı en düzgün uygulayan bilinen en aşmış ülkeler olarak bunları örnek almaktansa, neden inadına evrensel insan haklarını ihlal edip ırkçılık yapıyorsunuz.

    Neden iskandinav halkı gibi olamıyoruz diye öz eleştiri yapmaktansa dogmatik bir şekilde etnik milliyetçilik yapıyorsunuz ?

    Bunlara verebileceğiniz bir cevap var mı yoksa çukulamakla mı yetineceksiniz
    ···
    1. 1.
      +2
      iskandinav halkı eskiden Türkler gibi barbar ve yağmacıydı o toprakları kan dökerek elde ettiler ve hala o topraklarda milliyetçilik yapanlar bulunmakta.
      ···
    2. 2.
      +1
      Işte bir tak bilmeyen adamlar bunlar. Iskandinav halklarının atasının tarihin en büyük barbarları olan vikingler olduğunu bilmezler
      ···
    3. 3.
      0
      Kanlı mazisinden ders almışlar en azından. Siz sorularıma cevap verin sabote etmeye çalışmayın. Şu anki iskandinavyaya bakın sadece mantıklı cevaplar.

      lütfen
      ···
    4. 4.
      0
      ulan şimdiye gelecek olursak şuanki iskandinav halkı bira içip züt gibtirmekten başka birşey yapmıyor alayı ipne olan bir ülke. şuraya gelip ekşi yazarları gibi konuşmayın amk.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster