/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8 -1
    Ailem 7 soydur CHP'lidir herhalde. Öyle körü körüne değil ama çok aktif kişiler. Din ile bir alıp veremedikleri de yok açıkcası ben hiç görmedim. Ama ben şuan çok kararsızım. Kendimi bildiğimden beri solcu biliyorum kendimi. Ama amk malum ırkı solculuğu adeta kürt milliyetçiliğine çevirdi. Ve malum ırkın büyük çoğunluğu akpye destek verdiği için resmen faşizme kayıyorum. Ayrıca şuan akp ile uğraşabilecek Muharrem ince , Oktay Vural gibi milletvekillerinin yanına sağlam bir milletvekiline daha ihtiyacımız var gibi. Beyin amcıklaması yaşayacağım.
    ···
    1. 1.
      +3
      panpa benim rahmetli peder de bizim ilçeden chp ile bel. seçimlerine girip kıl payıyla kaybetmiş zamanında. ancak allah aşkına şu chpyi duygusal olarak sorgulama. sadece chp değil düzen partilerinin yönetimleri ele geçirilmiş durumda.

      bak en basit örneği vereyim. bu medya kurum ve kuruluşlarının kime hizmet ettiği ortada. ne kdar doğru bilmiyorum ama dünyadaki tv kurum kuruluşlarının %98i yahudilerin elindeymiş.

      e o zaman bu adamlar tvyi en güzel şekilde algı operasyonları için kullanmaz mı? gayet de kullanabilir.

      peki panpa kemal kılıçtaroğlu nasıl ünlü edilmişti hatırla?

      star tvde bütün türkiyenin tv başında olduğu bir programda melih gökçeki altüst etmişti değil mi? ben o günleri hatırlıyorum da nasıl da gözümde büyümüştü o kemal kılıçtaroğlu, bir tv programı beni bu adamın fanatiği yapmıştı. hatta bizim ilçeye geldğinde ben bu adamın elini bile sıktım miting sırasında otobüsteyken.

      ancak zaman gösterdi ki bu adam bildiğin akpyi iktidarda tutmak için getirilmiş bu partiye amk... bakıyorsun bütün gerçek vatanseverler bir bir tasfiye edilmeye başlandı chpde. hele ki mhp ile birlikte ekmeleddin gibi işe yaramaz bir adamı aday göstermek başlı başına bir akılsızlık demek isterdim ama oyundan başka bir şey değil!

      o yüzden, ben bu adamı en azından 2015 seçimlerinde tek şans olarak görüyorum.
      ···
    2. 2.
      +3
      yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Ya bizim ülkede en büyük sorun ne biliyor musun ? Bir çatı altında toplanamıyorlar. Bak bu dexer nasıl iktidar oldu ? Bütün sağ partiler birleşti yani seçmenleri bu adama yüklendi partisi iktidar oldu. En büyük destekçisi fetoydu o zamanlar. Birde bizim tarafımıza bakalım. Ne sol çatısı altında birlik var ne Atatürk. Sorun bu olunca biz gibsen iktidara gelemeyiz. Anca böyle bağımlı-bağımsız milletvekilleriyle övünebiliriz. Mesela Emine Ülker Tarhan CHP'den çıktı. Doğru kararla. Gitti yeni parti kurdu. Abi bu kurtuluş olamaz. Ya sen bu kadının HEPAR'a katıldığını bir düşünür müsün ? Nasıl tanıtım yapardı. Bizim bu konuda bilinçlenmemiz lazım. O eski sağ-sol zihniyeti kalmadı ne yazık ki. Ortam değişti ve ortama ayak uydurmak zorundayız. Atatürkçülük ve Türkçülük altında toplanma vakti geldi de geçiyor. Söz konusu memleket.
      ···
      1. 1.
        +1
        panpa bence o kadar bile lüksümüz yok. oynanan oyunlar sağcının çıkarlarına değil kesinlikle, bu işin sonu şeriat olsa ona da üzülmem. ama ortada yüz yıllık, hatta bin yıllık bir hesaplaşma söz konusu. dünyadaki güç dengeleri son birkaç asırdır çok değişti ve geçmişte canını acıttığımız bugünün güç sahipleri bizi bitirmek için her şeyi yapacaklar. aynı kuvayı milliyede olduğu gibi sağcısı solcusu birleşmeli, bop projesine karşı birlik olmalıyız.
        ···
      2. 2.
        -1
        chp mhp ittifak yapmadığı sürece akp yıkılmaz bence bobslar.. geçmişi geride bırakıp genel seçimlerde birleşmek gerek..
        ···
   tümünü göster