/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +5 -1
    bu dünyanın düzeni öyle alçak şekilde ilerler ki, alçak bir sonsuz açlık güdümüz var. hepimiz isteriz hergün eğlence, eğlenceden sıkılmaksızın sonsuza kadar artan, hiç durmayan müthiş doyurucu zevkler. bu zevklerin en başında tabii ki cinsellik var. eğlencelerin babasıdır cinsellik...

    erkek dünyayı yönetir. dünyanın sahibi erkektir. evet efendim. erkekler her kulvarda dişi dediğimiz varlıktan mantıklıdır ve bir erkeğin düşündüğünü bir dişi düşünecek seviyede değildir.

    hangi dişiyi şu sözlüğe koysan sıkılmadan burdaki ironileri trolleri anlamaya çalışır ve anlayarak takılır? öyle akıllı bir dişi yok. kızlar erkeğin oyuncağıdır sadece. senelerce böyleydi, böyle olmaya devam edecek.

    bu sistemin kendileri de farkında. kız sadece bir aksesuardır, ciks kölesidir. hatta çoğu arkadaşlık bile yalan. freud un dediği gibi "hiçbir erkek cinsel olarak birlikte olmak istemediği kadınla yakın arkadaşlık kurmaz"

    tabii istisna kızlar yok mu? var. bunlar mantıksal açıdan diğer kızları geride bırakan ve gerçekten arkadaşlık yapılabilecek seviyede olan kızlar.

    yoksa bi erkek kendini terbiye eder, kızların yanında nasıl konuşmalıyım falan fistan. kızlar basit varlıklardır, her türlü efendilik numaralarına da kanarlar.

    akılsız ciks kölesidir bunlar. güzelliği olmayanlar direk hiçbir şeydir.

    ama tekrar söylüyorum, istisna kızlar var. yine dr kaide bozulmuyor istisnalara göre.

    kadınlar aptal ciks köleleridir. başka bi taka yaramazlar. ne dünyaya yeni bir şey kazandırırlar, ne liderlik yaparlar, ne bi felsefi akımları vardır.

    kızlar erkek oyuncağıdır. kendileri de evlenecek yaşa kadar hep ciks efendisi bulmak için çabalarlar. evlilik çağından sonrası daha fena...
    ···
   tümünü göster