/i/Resimler

cheeseeee
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    Evet sadece temiz kalpli olsak yeter de mi kardes. o kadar emir, yasak laf olsun diye inmis de mi
    ···
    1. 1.
      0
      aynı emirler hırsızlık için, riyakarlık için, yalan için, küfür için, kul hakkı için de inmedi mi lan? sen her taku yap başörtünle cennete git heeeeeeeeee??? gibkkktirrrrrrr diğeri de hiçbirini yapmasın açık giyiniyo diye cehenneme gitsin heeeeeeeeee??? kaldı ki cennete girmek için müslüman olmak şart değildir. senin gibi huur çocukları kendini yaratan belleyip asıp kesmez mi ben ona yanarım.

      Git Bakara suresi 62. ayeti oku:

      "inananlar, Yahudiler, Hristiyanlar ve diğer dinlerden her kim: ALLAH'a ve ahirete inanır ve erdemli bir hayat sürdürürse, onların ödülleri Rab'leri katındadır. Onlar için korku ve üzüntü yoktur." (bakara/62)

      Şimdi gibtir git gibtimin gösteriş meraklısı süslümanı.
      ···
    2. 2.
      0
      allah'a ve ahirete inanırsa diyor ayette. daha ne diyecekti?
      ···
    3. 3.
      0
      Hzpankus ,,, Benim sozlerimden basortusu ortmek yetiyor, takmayan cehenneme gidiyor anladiysan o senin problemli bakis acindan kardes. Musluman, saydigin hususlarin herbirine uymali, hem de ne ceenet arzusu, ne de cehennem korkusundan. Sadece Allah'in rizasi icin. Rabbi emrettigi icin. Onlar tesvikten baska birsey degil.
      O ayetle de kime neyi kanitlamaya calisiyorsun. Bir insan, islamiyetten haberi olmadan yasamis ama tek bir yaraticiyi ve olumden sonra yasamin oldugunu cozebilmisse ve erdemli bir hayat surmusse, tabiki odullendirilecektir. Allah burada onun vaadini veriyor. Simdiki hıristiyanlar, yahudiler bu sartlari inanc olarak saglayamiyorlar ki aykiri bisey yakalamis gibi sunuyorsun bana bunu. Madem sen de muslumansin kardes, Kurani guzel oku, musluman kardeslerin hakkinda husnuzan yap. "Basini ortuyor ama riyakarlik yapiyordur.", ne kadar cirkin bir cumle sana mi dustu yargisini vermek, yaninda misin herkesin her dakika?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster