1. 1.
    +109 -25
    huur cocugu bir şahıs gelmiş bize "Bayrak atıp prim yapıyorsunuz" diyor, üstüne bayrağı ırkçılık olarak yorumluyor, dahada rezilleşip "niteliksiz-içi boş" olduğunu iddaa ediyor Türk bayrağının.

    Bak kevaşenin fırlattığı o bayrak senin birlikte poz verdiğin tak renkli gibik malum ırk hatta bir ırk bile olmayan toplumun bayrağıyla bir değildir. içinde Kürşadı Metehanı Timuru Fatihi Atatürkü verilen onbinlerce şehidin kanını barındırır.

    "Burada herkes özgürdür" cümlesiyle yola çıkıp Türkçülük propogandası yapanları susturmaya çalışırsan hem kendin bizzat dıbına koyduğun sözlüğün dahada dıbına koyarlar hem de bir daha sözlükte biz Türkler olarak mezopotamya eşeklerini barındırmayacağımızdan yalakalık ve muallaklik ile para kazanamazsın.

    Türkçülüğün önüne geçemezsin. Nasıl ki şu ana dek binlerce gencin kafasına bu platformdan hümanizm,sosyalizm gibi muallakliğe yönlendirici safsatalarla doldurduysan artık Türkçülüğe hizmet etmesinin de vakti gelmiştir.

    burada yapılan ne prim ne de bordoklavyeliliktir bizzat türkçülük fikrini yaymak insanları bilinçlendirmek atasına vatanına bayrağına saygıyı öğretmektir



    Türk Irkı Sağolsun




    ···
   tümünü göster