/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    abi bırak herkes istediği yazsın çizsin. başımızda ssg gibi bir faşist yok(kendini böyle tanımlıyor ekşiye kayıt sırasında).inci özgürlüktür. herkes istediğini istediği gibi yazar ama incideki yazarlar kardeştir
    inciye 10 liram var karnımız aç ne yapak diye başlık açtığımda bana tavsiye veren kardeşlerim var. derdimi dinleyen kardeşlerim var. başım sıkışınca bana para gönderen kardeşlerim var. inci sokağın afacan şocuklarının buluşma noktası.bu çocukların içinde inek olan da var mahallenin pici olan da ama bu çocukların hepsi kardeş.o yüzden birisi entel dantel yazar birisi ağır abi gibi yazar.
    inciye ilk girdiğim zamanı özlüyorum. girmek de kolay değildi. yazar alımı açlınca birbirimizi arardık. incide yazar olmak bence ekşide yazar olmaktan daha üstün bir şeydi. çünkü burada orantısız zeka sınırsız mizah vardı.
    hatırlıyorum da s.kertme var diye sayısız defa modemi resetlemişimdir. hiç de üşenmemiştim. çünkü bizim bir ülkümüz vardı. aoç nin ayısına bile inci adını koydurmuştur. komşusu için kelleyi koltuğa alıp tekel strike ı yazan abimizi dayanışmamızın bir örneği diye mebus adayı yaptık.bir lira iki lira verdik yaptık. parası olmayana para verdik. sevgilisi ile küs olana akıl verik. birbirimize ayar verdik anan zaaa dedik kaçtık ama amacımız birbirimiz kırmak değildi. şimdi ise bakıyorum. birisi diyor ki bayrak öbürü diyor direk öbürü am resmi öbürü puan derdinde.la sözlükte puan muan olmaz. mahallenin bebeleri kardeştir. kimi gözlüklüdür koşamaz. kimi sokaktan eve gelmez. gözlüklü olan bin olana ders anlatır. bin olan ise gözlüklüyü mahallede korur. inci budur abi.
    insanların birbirini kırmak için kötü söz söylediği bir yer değildir.

    özet:inci sözlük yazarları mahallenin yaramaz çocuklarıdır.bu çocukların içinde çingene de var laz da.bu binler bomfilebom da kaynatır zillete basıp da kaçar.
    ama binler birbirleri ile dalga geçer ama birbirini satmaz. kendi içinde kavga etmez.
    bu binlerin kardeşliğini bilmeyenler kardeşliği bozmuşlardır. incinin tak olma sebebi de bu kardeşliğin bozulmasıdır.
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa bu zihniyetin önünü kesiyorlar işte, bu memlekette milletin zütünün yemeyeceği şeylere imza atmışken gel gör ki, paraya köle olmuş bir sistemle karşı karşıyayız.
      ···
   tümünü göster