1. 1.
    +4 -5
    dıbına kodumun liselileri. Ulan tamam anladık türkçüsün he amk en süper ırk türk he. Tamam bozkurt auuu. Tamam tamam.

    Şu liseli hezeyanlarınızı okumaktan cidden bıktım usandım lan.
    dıbına kodumun çocukları evde siyaset konuşulduğunda giblenmiyorsunuz diye gelip burada kafa ütülemeye hakkınız yok.

    Siyaset istiyorsan reşit ol gibtir git bi partinin gençlik kollarına gir ya da zütüne güveniyorsan aday ol gir meclise be dıbına kodumun çocuğu siyaset meydanı zannetmiş burada büyüklerine utanmadan ahkam kesiyor pekekent. Burada bu başlıkları açtında kime ne faydan dokundu. Dışarıda olanları gelip burada sizin iğrenç yorumlarınızla ki onlara yorum demekten bile eriniyorum dinlemek büyük ıstırap.

    Ulan bizler çalışan adamlarız akşama kadar anamız gibiliyor işte eve geliyoruz giriyoruz dıbına kodumun yerine azıcık gülelim eğlenelim diye.

    Şu zırva entrylerle karşılaşıyoruz ve kan beynimize sıçrıyor. Yeter lan artık valla gına geldi yeter lan yeter kapa çeneni bi sus lan dıbına kodumun cahil muallaksi seni 2 cm pipin var gelip burada yok ananı giberim yok şu huur çocuğu yok bu eşek giben.

    Boş beleş entryler ile aynı siyasetçi edalarıyla utanmadan sıkılmadan şuraya yazmanız bile onları okuyan o mod arkadaşlara büyük eziyet. dıbına kodumun kevaşeleri sizi.

    Başımızın etini yediniz lan milliyetçiyim de milliyetçiyim diye. Dışarıda zütün yiyorsa çık konuş bakayım bak nasıl ananı gibiyorlar 2 dakikada. huur çocuğu o ekranın sana verdiği gizliliği suistimal edecek kadar karaktersiz huur çocuğunun tekisin işte kabul et veya etme.

    Edit: beni bu sözlükten soğutan bu tip huur çocuklarının ta dıbına koyayım.

    http://inciswf.com/ka%C3%...5%9F%C4%B1ndas%C4%B1n.swf

    ayrıca şu swf da ananızan dıbına armağan olsun
    ···
   tümünü göster