/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +10 -8
    Öncelikle Hepinize Selam Olsun binirikler

    Uzun süredir yaşadığım ilişkiyle alakalı birkaç sıkıntılı durumum var. Eğer dinleyenler varsa ya da olursa hikaye tarzında sizlerle paylaşmak fikirlerinizi ve neler yapabileceğim hakkında önerilerinizi almak istiyorum.

    1 yıldır çok büyük sorunlar yaşamakta dertler çekmekteyim. Elbette ki aşk acısı , ama ergence tarzlarda "kıza açılamadım yhaa pff .s.s" gibi değil. Benim olay bambaşka. Anlatsam fena senaryo çıkar yani o derece.

    Öncelikle beni kızlar konusundan anlamayan odunlardan zannetmeyin. Hiç aşk tecrübesi olmamış biriside zannetmeyin , çok sevgilim oldu çok kız arkadaşımda var biliyorum bu işleri. Kızlardan en iyi anlayan erkek tipiyimdir belkide. E aldığım eğitimde bunu gerektirir ki her türlü insanın derdinden anlarım. Arkadaşlarımın sorunlarını çözer mutluluklarını sağlarım , hep yaparım bunu. Fakat kendi derdime bir türlü derman olamam. Başlayalım anlatmaya.

    4 senedir süregelen müthiş bir ilişkim vardı. Fakat bu 4 senenin önceside var tabii , komşu olmamız gereği ufaklıktan beri tanışıyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez hep birlikte olurduk. işte 4 sene önce dedik madem böyleyiz çıkalım biz , öyle başladı bu ilişki. 4 sene boyunca hiç ama hiç sorunumuz olmadı. Aileler birbirlerini tanır , sürekli gelip giderler , biz birbirimizi biliriz falan. Yani şu seneyide çıkarabilsek resmi nişanlıyız öyle düşünün abi (şu sene diyorum çünkü kız benden 1 yaş ufak). Kızı özet geçmem gerekirse; Asterix ve Olimpiyat oyunları'ndaki Helen'i düşünün beyler prenses olan. (Bkz. Helen; http://imgim.com/asterix-1_thumb.jpg ) Şıp demiş burnundan düşmüş beyler saçı kaşı gözü ten rengi falan herşeyi aynı. isim vermeyeyim fakat isimsizde olmaz , "Aslı" diyelim biz. Aslı bana delicesine aşık , düşkün bi kızdı , bende ona karşı öyle.

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    aylar sonra gelen edit: okuyan ve ortak olan tüm panpalarıma teşekkürler , derdime ortak oldunuz lan iyi ki varsınız.

    son durumdan bahsedeyim sizlere; kız bu çocukla nişanlanmış beyler haberini yeni aldım bende. Üzdü biraz ama napalım , sağlık olsun
    ···
   tümünü göster