/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 201.
    +3 -6
    Öncelikle şu "Tapınak Şövalyeleri" projesini açan , katkıda bulunan , yardım eden herkesin bi dıbına koyim baştan. Mantıksal olarak biraz uğraş sonunda böyle biryer açılması hayal değil hemen yapılabilir ama şunu belirtmek isterimki böyle biyer açıldığı taktirde yeni inciler nasıl yetişicek ?

    Hadi eskiler orda toplandı komedinin dıbına koydular. Yeni incilerimiz oraya yorum yapamicağından moralleri düşecek ve yok olup gidicekler. Ve siz binler eminimki oraya adam seçmek için torpil yapacaksınız.

    Bide burda herkes toplanmış olsun yapılsın diyor. Lan dıbına koduğum yapılsa sen alınmican yavşak neyin kafasını yaşıyon. Adamlar miss gibi giricek sen sap gibi ortada kalıp seçilmeyi beklicen.

    Ayrımcılığı izoleştirmende ayrı bi ironi zaten. Öyle bi duruma gelmişki başlık yorum yapanlar kendilerine ayrımcılık yapılacağının farkında değil.

    Eski ruh kalmamış falan diyorsun. Amk konu açıp milleti bilgilendiriceğine yaptığın şeye bak. Mal mal şeylere şuku vermemelerini şukunun öyle kolay kapılmadığını söyle.

    @1 Bu ülkeyi bölmeye çalışan yavşaklardan farkın yok. Biz bir bütünüz. Bazılarımız iyi olucak bazılarımız kötü. Birbirimizi dengeliceğiz böyle.

    Şimdi gibtir git burdan.
    ···
   tümünü göster