1. 10351.
    +6
    durun bir dakika bu adam değil mi 2-3 sene önce sansüre karşıyız, dayatmalara karşıyız diyerek eylemler yapan, tv'lere çıkan..? gerçi orada da ssg'den tarihi ayarlar yiyerek geri gelmişti. zaten o günden çoğu kişi de anlamıştır nasıl bir insan olduğunu..

    şurada bir anket yapılsa %90 üstü kesim şu yeni tasarımı istemez. ama haşaa.. illa eski tasarım olsun derdinde de değiliz; oraya koyarsın 2 tasarımı da yaptığın tasarımı beğenen yeni tasarıma geçer beğenmeyen eskide kalır. ama sen buradaki insanları zorla bu gibko tasarıma geçmeye zorlarsan sonra gidip biz dayatmalara karşıyız biz zorlamalara karşıyız diye konuşmayacaksın. iki tane anonymous maskesi takıp şekilci edebiyatı ile olmuyor bu işler.

    şu ortamda tanıdığım 2011'den bu yana en az 20 tane kafa yazar artık burada yazmıyor. tamamen 12-13 yaş grubu ergenler şuku kasıyor, ferre paylaşıyor.. eserin bunlar işte hep seko..

    caps kültürünün yaratıcısıyız falan demiş bir de.. ulan sağda solda söyleme gülerler buna. 9gag, 4 chan, bobiler bilmeyen cahil.

    hadi bütün bu kötü yönetimi, paragözlüğü, ikiyüzlülüğü geçtim.. kızlar ikiye ayrılır-cem garipoğlu diye tweet atmış... ulan sövmeyeyim gece gece diyorum genede ghakim olamıyorum. ulan hadi %90'ı ergen de olsa seni takip eden ne yazmış ne atmış diye bakan bir tayfa var. onların tanıdığı, akrabası, arkadaşı, eşi-dostu, yakını münevver olabilir. hiç mi düşünmüyorsun bu durumu. bu kadar mı zor amk yerinde insan olmak.. böyle 12 yaş esprisi ile ergenlere komik gelebilirsin ama şu sözlüğü bu hale getiren kemik kitlenin neden ayrıldığına bu tweet çok güzel bir örnektir.

    beyler siz de fazla kasmayın. o eski ortam burada bu yöneticiler varken asla olmayacak.
    ···
   tümünü göster