/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +87 -14
    bi elim gibimde feyste sayfa sayfa dolaşırken şans eseri ona denk gelmiştim, okuduğum,bunu çok sık yapmam ve amlılarla iletişim dersi bilgilerime güvenip bastım arkadaşlık isteği göndere,ben çoktan unutmus hala eli gibinde gezen abazayken birden feysten bildirim geldi,su bulmuş afrikalının heyecanıyla feys sekmesine tıkladım kız kabul etmişti. bunun verdigi mutlulugu yaşarken birden hass çektim ve eski paylaşımlarım aklıma geldi ama artık çok geçti çoktan kız kezban kankalarıyla bardaş kurup tüm profilimi baştan asagı incelemistir diye düşündüm ve kadere boyun eydim. suratımı asıp takılırken arka arkaya bildirimler gelmeye başladı benim incide komik bulup paylastıgım ve siyasi olaylarla dalga geçme amaçlı yaptıgım paylasımları komik bulmustu. nerede okuyorsun diye mesaj attı heyecandan elim ayagıma dolastı aylar sonra ilk defa baksırımı yukarı çekip iki elimide klavyeye koymuştum. kronometreyi açıp yorulmuş köpekler gibi dilimi dışarı çıkarıp ekrana bakıyordum tam 26 dakika 36 saniye konusmustuk, bunun verdiği öz güvenle direk ayna karşısına geçip agzımı yüzümü yamultarak pozlar vermeye başladım.

    öbür gün saat 3 te konak pier burger kingte olsana yanında bir kaç notta getir çalışır demişti. hemen hiç giymedigim bayramlıklarımı dolabımdan çıkartıp giymiştim paçaları biraz kısa kalmıştı ama olsun, paçaların kısa olmasından dolayı kıllar dışarı fırlıyordu hemen elime jileti alıp açık olan yerleri jiletle aldım. biri adidas birisi nike olan iki farklı beyaz çorabımı giymiştim. aynada kendime son bir bakış atıp babannemin gülsuyu şişesinden 1 pompa çekip tüm boynuma elime ayagıma sürdüm. berber taragıyla son bir defa yana taradım saçlarımı ve artık hazırdım.. kız az sonra oradayım diye mesaj attı ama ben daha evden çıkmamıştım bile. babannemin tuvalet pompası misali öpücüklerini hayır dualarını aldıktan sonra yola koyuldum.
    45 dakikalık otobüs maceramdan sonra büyük bir özgüvenle konakta indim sebepsiz bir şekilde otobüste ki kızlı erkekli herkes bana dikkat vermişti * bu egomu okşattı sebebini fazla sorgulamadan yürümeye devam ettim dıbına kodumun 30 derecesinde 5 dakika yürüdükten sonra koltuk altlarımın bozuk et gibi koktugunu fark ettim hemen kollarımı kapatıp japon askeri gibi yürümeye başladım.

    gibtigimin burger kinginde kafasında cap olan ergenlerden dolayı kızı göremiyordum ve en sonunda ali riza diye seslendi. dönüp baktıgımda 1-2 saniyelik şok yaşadım kız afet gibiydi özgüvenim yine tavan yapmıştı gibici ciksi bakışlarımı yan yan kıza atarak masasına dogru yürümeye başlamışken iki masanın arasından geçmem gerekti tam geçerken gibtigimin ergeni sandalyesini geri çekti ve hayalarım gitmişti hiç belli etmeden kendimi sıktım ve kızda beni izledigi için dikkatli ol kardeşim deyip kızarıp devam ettim sonunda sağ salim oturdum masaya amk oh çektim kızın oldugunu bir an unutup hayırdır yoruldun herhalde dedi.. hıı evet çok sallana sallana geldide otobüs dedim. sözde artislik yapıp ne istiyorsun diye sordum 30 liralık menü söylemişti kevaşe gibe gibe çocuk menüsü yiyecektim anlaşılan. bir yandan düşünüyorum nasıl kıvırabilirim diye sonra ikili ucuza gelen menülerden söyledim hemen bahane bulmuştum. istedigini yapmaları uzun sürermiş beklemeyelim dedim. hadi yaa neyse o zaman diyerek geçiştirdi. bir kaç şey okuyup tıka basa yedikten sonra tüm gün 31 çekmeye alışkın olan vücudum 2 dakika oturduktan sonra kendisini göstermişti amk direk kızılay çadırını kurdum beyaz kot pantolona. kız artık kalkalım mı dedi bende ııı olur dedim. kızın ceketi vardı istersen ben taşıyım deyip elinden çektim ve kamufle ettim çadırımı. çankaya metrosuna kadar böyle yürüdük ve benim küçük ali riza hala inmemişti aman ali riza bey yapma böyle diye içimden kendimle konusuyordum. kız önden metro merdivenlerinden inmeye başlamıstı biraz olsun indirmiştim çadırı belimi düzeltmeye çalısırken çözülmüs olan bacıgımı fark edip durdum arkada ki dıbına soktugum amcası hadi genç diyerek iktirdi ve direk yüzüm kızın taytlı poposuna yapışmıştı agzımın salyası zütünde iz bıraktı resmen. kız ay diye fırladı ben çoktan kafa üstü merdivenlere düşmüştüm üstelik kısa gelen pantolonum dizime kadar çekilmişti ki almadıgım kıllarım meydandaydı :( o an yerin dibine girdim arkamda ki amca kalbini tutarak kahkaha atmaya başladı ardından öksürükle sesi kesildi konustugum kız yardım edin diye bagırmaya başladı tüm esnaf otobüs bekleyen insanlar noluyo diye koşturdu merdivenlere ben hala yerde kapaklıydım sadece insanları duyabiliyodum herkes telaş içinde kosup beni görür görmez kahkaha atmaya başlıyodu beyaz pantolonum yerde ki yagmur suyundan ıslandıgı için içimde ki beyaz külotta görünüyordu üstelik. yavaşça dogruldugumda etrafımda kimsenin olmadıgnı fark ettim duvarlara sürtünürerek yukarıya çıktım ve ilk gelen taksiye atladım amk :(
    ···
   tümünü göster