1. 1.
    +4 -1
    amk inciden bıkıp gittim daha beter çıktı. ulan ergen yuvası bildiğin ergen yuvası, hayatımda ilk defa ergeni hakaret olarak kullanmıyorum, başka kelime bulamadığım için kullanıyorum. kurucusu 15 yaşında saçlarını yana tarayıp dikip retricayla fotoğraf çeken ergenin tekinin yannanını yalıyor. muhtemelen mod falan yapmıştır şimdi o ergeni. dayanamadım gibtirip geldim buraya tekrar. beterin beteri var.
    ···
    1. 1.
      +2 -5
      daha açılalı bir ay olan ve 3 haftadır bir reklam bile yapmayan sözlüğü bu kadar kafanıza taktığınıza göre adım adım başarılı oluyoruz. kendimize yetecek kadar yazarımız var, tabi sizin sözlüğün en yoğun saatleri okulların paydos saati olduğu için online yazar konusunda fazla bi iddiamız yok.

      başlıkların kalitesizliğinden dem vuran arkadaşlar var. kaliteyle ilgili yorum yapmadan önce sözlük formatını iyice bi öğrensinler. yeni açılan bir sözlükten bir anda kalite akamaz sözlükte önce tanım başlıkları dolar ki bu en az 3 ay sürer. tanım başlıkları dolduktan sonra alıştığınız sözlük formatına döner sözlük.

      ben burada yazarken reel hayatımda inci sözlük lafı geçince tanımıyor gibi yapıyordum. burası pipisini yeni keşfetmiş çoluk çocuğun takılıdığı bi platform siz burada yazıp her önünüze koyanı yemeye devam edeceksiniz. bizim kalacak başka bir yerimiz daha var.

      neyse çok uzadı hadi internetten caps falan çalıp trend başlık falan kasın siz.
      ···
    2. 2.
      +1
      Kes huur çocuğu reklamcı gavat seni
      ···
   tümünü göster