1. 1.
    -1
    Kendilerini "incisozluk" olarak tanimlayan ve bir kac aydir oraya buraya ilk gorunuste "sempatik" gozukebilecek saldirilar yapan, ama iclerine girildiginde "kafa tasci, irkci, fasist" olduklarini ve yonetenlerin, yuzde 90'nini olusturan 15 yasindaki "liseli" gencleri kendi populist cikarlari ugruna kullandiklari gorunebilir..

    Luks evlerde yasiyan, altlarinda son model araba olan, ceplerinde babalarindan aldiklari harcliklari tasiyan bu newbieler, "anti kapitalist" olduklarini idda ederek, cevre edinmeye calismaktadirlar.

    Son olarak facebook Kurtce dilini "oylama" sistemiyle degistiren ve Kurt ulusuna "agir" kufurler eden, fasist, sovenist ve homofobik yazilar yazan bu guruh, sozluklerinde actiklari basliklarda sosyalistlere ve sosyalist kadinlarada agir kufurler ettiler.

    Bunlarin ele basllarini uyariyoruz. Okan Bayulgen'e hapise girmemek icin yazdiginiz mektup gibi bir mektup bile sizi kurtaramaz. Yaptiginiz oyunla bize zarar vermeye devam ederseniz, sizi buldugumuzda devrimcilerle oyun olmayacagini anlarsiniz.

    Bunlardan etkilenen genclere cagrimizi yapiyoruz. Sistemle savasmak, birbirine "ana avrat" kufur etmek, yedigin kufurlerin karsiliginda "muhaha" demek degildir. Sistemle savasmak, bedel odemek, gunu gelince hapse girmek gunu gelince dar agicinda can vermektir. Bu degerlerle oynamaya hakkiniz yok. Bu degerlerle sizi oynatmaya calisan, populist ben-merkezci, medyatik olmak icin herseyi yapan "sozum ona" anarsist gozukerek kendi cikarlari icin hareket eden "medya maymunlarini" dinlemeyin..

    Sayfamizin amaci: Sayfamiz, bu turden "guruh"lara karsi, hep beraber hareket ederek, ortak karar almayi, kararlari uygulamayi hedeflemektedir. Yapacagimiz eylemler, "duzeyli" ve "dunya gorusumuzu" yansitan eylemler olmalidir. Bu sebeple herkesin verilen kararlara harfiyen uymasi gerekmektedir.

    Sayfa kurallari: Kesinlikle edilen hic bir kufure kufurle karsilik verilmemeli. Akillica ve kazanimci davranilmalidir. Unutmayalimki, bunlarin etkiledigi buyuk bir "genc" nesil var, onlarin sistem yedegi olmasini kimse istemez. Bu sebeple duzeyi koruyalim.
    Ayrica kesinlikle "orgut" propagandasi yapmayalim. Zaten yillardir fa$istler bize saldirirken biz birbirimizi yemekle ugra$tik. Buradada kesinlikle "ortak" degerler haricinde yorumlar yapilip "devrimci dayanismanin" zedelenmesini istemiyoruz!
    TEK YOL DEVRIM
    KAHROLSUN FASIZM!

    Anti-incisozluk 1. uyesi.

    AMEN
    ···
   tümünü göster