/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8
    işlemez tabi rayları çalıp hurdaya satmıştır bazı huur evlatları... öğretmen gönderdiler öldürdüler. kolluk kuvvetlerine düşman gözüyle baktılar. her türlü kirli iş kaçakçılık hırsızlık arsızlığı yaptılar. ürününü satmak için kamyon gönderen adamın malına aç köpekler gibi çöktüler beter olsunlar dıbına koduklarım kavimce yok olsunlar beleş elektrikçiler. Sen devleti yok say zütün sıkıştımı dövlet bize bahmir dövlet diyen ağızlarını eşşekler gibsin dıbına koduğum kekeleri
    ···
    1. 1.
      -6
      Belgeli kanıt göster lan şu dediklerine dair. gibtirici gazete küpürü değil tutanak göster bize.
      ···
    2. 2.
      -1
      aynı şeyi çinde uygur türklerince yapınca niye ağlıyorsun o zaman gibik? çinin kürtleri=uygur türkleri. hadi gibtir git.
      ···
      1. 1.
        +4
        amk kürdüne bak. korkak orrrrospu çocuğu bi pekakalı olduğun 33 er olayıyla övünmenden belli dıbınoğlu. o askerler sivildi ve hiçbirinde silah yoktu. eğer silahlı olsalar orda da en az 400 leş bırakırdınız. siz sokak kavgasında da böylesiniz it sürüsü mantığı.
        ···
      2. 2.
        -6
        kürt değilim. yannan kafalı siz gerilla olmayan kürtleri hiç mi öldürmediniz gibik gibik konuşma yannanafalı. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil amcık.
        ···
      3. 3.
        +5
        Hee amk eşek gibicisi. Kürt değilim diyor bir de
        ···
      4. 4.
        -1
        sizin örümcek beyninize göre kürt hareketini savunan herkes kürt zaten dıbına kodum salağı.
        ···
      5. 5.
        +1
        yav sus giberim ağzını hala konuşuyon kahpe evladı dıbına koduğumun yengegiben ırkının neresini savunuyon lan sen? Abin ölünce yengeni nasıl gibicen lan ? Bayramda gidip elini öptüğün yengene nasıl gib kaldırırsın dıbına koyayım. kürt hareketini de gibeyim savunanı da gibeyim. Kumpasçılık kahpelik arkadan vurma ne zaman bi hareket biçimi olmuş lan ?

        Bi bayram günü bu hewaller doluşmuş kamyonet kasasına bayram coşkusu yaşıyorlar tam evimin önünde bizim köşedeki laz esnafın arabasıyla karşı karşıya geldiler. hewaller kamyoneti sağa yanaştırsa sorun yok ama bayram ya hani sabah yediler sakatatı bağırsak yürek böbrek erkeklik yapacaklar. Bu huur çocukları kamyonetin kasasından inmeye başladılar bizim laz da arabada tek, ben 1 dakika içinde nasıl 20 kişi toplandı o hwealler nasıl kamyonetin kasasına atladı o kamyonet nasıl geri geri gitmeye başladı anlamadım bile. Diyeceğim şu ki; kavgada arkadan vuran bıçak çeken bunlar, bi odada 10 nüfus yaşayıp gününü kahvede geçiren karakuru gibimsonik tipli hewal reisin gidin eve para getirin dediği lavuklar bunlar, hırsızlık arsızlık uyuşturucu vs vs alayını yapan bunlar, 500 liraya sigortasız çalışıp iş gücü değerini öldüren ssk dan bi haber dıbına koduklarım bunlar, devleti tece diye adlandırıp cips paketi gibi renkte paçavrayı bayrak oçistan diye de ülke olduklarını iddaa eden bunlar, işid analarını kırbaçlarken esker bize yardım etmir dövlet bize esker göndersin diyen bunlar. Alayının dıbına koyayım bunların en iyisi peçetede kalanı. Rahme düştükleri güne lanet olsun lanetlenmiş ırk dıbına koduklarım.
        ···
      6. 6.
        -1
        aynı dangalaklar görmek isteyene her ırkta mevcut.
        ···
      7. 7.
        0
        yav öyle de sen dağa çıkıp türk askerine kurşun sıkan laz gördünmü aq yada kaçak sigara satan bulgar göçmeni?
        ···
      8. diğerleri 5
    3. 3.
      +2
      pkk masum değildir. sitenin kimin olduğu gibimde değil isterse ışidli kafa kesen birinin olsun. pkknın belgeleriyle açıklanıyor her şey. http://www.pkkeylemleri.com/

      edit: Mühendis, öğretmen, çoban, asker ne tür infaz arıyorsanız hepsi mevcuttur.
      öğretmen :
      1- http://www.pkkeylemleri.c...oads/2014/12/IMG_1452.jpg
      2- http://www.pkkeylemleri.c...oads/2014/12/IMG_1451.jpg
      ···
    4. 4.
      -2
      Dostum pkk sempatizanı falan değilim. Özelden de konuşmuşluğumuz var. Fkfliyim. Bu saldırıların tamamı diyecek kadar iddialı değilim ama çoğunluğunu mit, jitem,hizbullah yapmıştır. Bunlar sana uydurma gibi gelebilir fakat bunların haberlerini cumhuriyet gibi milliyetçi sayılabilecek bir gazete de bile bulabilirsin.
      Pkk masum diye kimse birşey diyemez. pkk bizzat solcularıda öldürmüş bir örgüttür. Fakat bebek katili gibi sıfatların muhattabı türkiye cumhuriyetidir. Koyun otlatırken havan topuyla vurulup binlerce parçaya ayrılan kızın davası açılmamıştır bile. 12 yaşında 13 kurşunla öldürülen çocuğun davasında bedeninden çıkan mermiler tsk mühimmatından çıkmadır. SEn bana inanma sadece araştır. başka birşey söylemiyorum.
      ···
      1. 1.
        0
        Bu bilgileri nereden öğrendin?
        ···
      2. 2.
        0
        zaten hedef gozeterek yapilmis bunlar aenin beynini gibeyim o havan topunun dusmesinin nedeni pkk dır
        ···
      3. 3.
        0
        dostum biliyorum seni ve bildiğin gibi amacım kesinlikle tartışmak değil bilgi paylaşımı yapıyorum burada. ancak pkk'nın kendi yayın organı olan Serxwebun(yada böyle bir şey) 'dan alınan kesitlerle pkk'nın bunları üstlendiği kanıtlanmış saldırılar bunlar. Ayrıca tc'nin bebek katili sıfatı ile anılması gerektiğini söylemişsin. ben doğulu tanıdıklarımdan kürtlere yapılan katliamların çoğunu ermeni çetelerin veya kürt toprak ağalarının (halkı kendi emirlerine karşı susturmak) için yaptığını duydum. bir kaynak belirtemem fakat bizzat kürt tanıdıklarım bunları anlattılar bana.
        ···
      4. diğerleri 1
    5. diğerleri 2
   tümünü göster