/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +3
    prezerved. yazarım ben de bi ara

    Editto: Evet beyler hazır boş vakit bulmuşken yazayım ben de.

    Panpalar, yıl 2010 haziran ayının sonu. Eskişehirde finaller bitti, artık yaz tatilinden önce öğrenci evinde son takılmalarımız. Liseden de bi arkadaşım var Eskişehirde ben onun sınıfından bi kıza baya baya yazılıyorum. Alttan girdim üstten çıktım liseden arkadaşımı ikna ettim, o kızla beraber bize gelin biraz içer sohbet mohbet ederiz, o ara ben kıza yürürüm falan baya dil döktüm. (Bu arada liseden arkadaşım dediğim de kız beyler.)

    Neyse tarihi gün geldi bunlar bizim eve geldiler. Ben, ev arkadaşım, iki de kız, benim için hava ve zemin şartları mükemmel, sınavlar bitmiş keyfim de yerinde masayı hazırladık, rakılar açıldı müzikler falan. benim liseden arkadaş "ben hayatımda hiç rakı içmedim" dedi, ben de önemsemedim bişey olmaz az az içersin deyip geçiştirdim. Beyler ben hedefteki kıza inanılmaz yürüyorum, sağlı sollu ataklar, bindirmeler, çapraz koşular falan derken, bi ara biri omzuma dokunup kendini üstüme doğru bıraktı. Bi baktım lise arkadaşım, ayakta zor duruyo midem bulanıyo diyo amk. ben kıza yürürken, benim mal ev arkadaşım da telde sevgilisiyle kavga ediyomuş, bu kız da hayvan gibi rakıya yüklenmiş sıkıntıdan, daha önceden de içmediği için hayvan gibi çarpılmış.

    Panpalar bu kız kucağıma oturunca, zaten kafamda fırtınalar var, benim kamaşullah bi aşka geldi, mübarek empire state gibi dikildi. kızı zar zor yanıma aldım iyi misin falan diyorum bu sefer dizlerime doğru üzerime kapandı, lan kendimi çekiyorum ama malafat gözüküyo herkesin gözü de doğal olarak o bölgede. amk kızı doğrulurken güç almak için elini bi attı tam üstüne, zaten kafası da züt gibi, eliyle orayı avuçlayıp, "ohaa adam buraya kaçak kat çıkmış" diye bi kahkaha atmaya başladı, rezil oldum amk. Asıldığım kız bir dakika içinde evden kaçtı. gib gibi yine ortada kalmıştım.

    dipnot: daha sonra lise arkadaşımı yediği o taka karşılık anırta anırta gibmiştim. amk huursu sonra beni başkasıyla boynuzladı. simdi düşünüyom da keşke grup yapsaymışım elemanla, en azından denemiş olurdum. neyse.
    ···
   tümünü göster