1. 1.
    +6 -3
    OKUYUN LAN BELKi DEĞiŞMEYE KARAR VERiRSiNiZ KÖPEKLER

    https://www.youtube.com/watch?v=xhy4B9Rd1tw <--- lütfen bunu da izleyin

    Atatürkü putlaştırmak bir diğer başlıktaki ergenin anlattığı gibi tapınmak mânasında tabiki değildir. Bu gerizekalı huur çocukları zannediyor ki kemalist olmayan herkes atatürkten nefret ediyor iğreniyor, sonuç olarak onu sevenleri de sevmiyorlar. Olayın aslı o değil sayın huur çocukları. Sen kalkar konserlerde sürter, ilim-irfan adına tek bir iş yapmaz,dıbını zütünü açar(benim için bi problem yok da çağdaşlık deme buna huur çocuğu), spor yapmaz (diğerlerinin yanında çok da önemli değil) , geleneklerinden kopar, batıya özenir onların kültürünü kendi ufacık beynine empoze etmeye uğraşırsan ve tüm bunları Atatürkçülük ve çağdaşlık kisvesi altında yaparsan senin ne partin iktidar olur, ne de internette atam sen kalk ben yatam demekten ileriye gidebilirsin.

    Sen , kendine Kemalist diyen huur çocuğu. Sen ki (klişe) ilkokul tarih kitabından başka tarih okumamış, sabah akşam kurt adam dizileri izleyip, iktidara tak atıp (çünkü lisede ancak öyle kabul görüyorsun) , ülkenin üretmeye çalıştığı şeylerle dalga geçip, üniversite sınavında barajı geçeyim öğretmen olayım yeter deyip gibim eğitiminle 10 sene atama beklediğin için iktidara tak atacak olan sen, senin bu ülkeye ne katkın var ki Atatürk'ün yaptıklarının arkasına sığınıyorsun?

    Çok Atatürkçüysen bişey yap be huur çocuğu. Bir elementin bir özelliğini keşfet, eline bi vida al, bi yazılım yap ülkeni dışa bağımlılıktan kurtar de "vay dıbına koyayım adam gerçek Atatürkçü, gerçekten ülkesi için birşeyler yapıyor" diyelim. Sen sadece tumblrda zavallı babanın maaşının yarısıyla aldığı yarı profesyonel fotoğraf makinesiyle çektiğin fotoğrafları paylaşmaktan başka ne yaptın söylesene Atatürkçü genç?

    Sen Atatürk'ün hatalarını bilmezsin. Çünkü öğretmenin ve kemalist ailen sana Atatürk'ün nazlı izmiri nasıl kuşattığını anlatır. Şapka takmayan Rizelilerin bombardıman gemisiyle topa tutulduğunu değil. Sen huur çocuğu kemalist, seni görse şehitler , bu huur çocukları batıya kurban gitmesin diye ölmedik mi biz bu ne hal demezler mi?

    işte atatürkü putlaştırmak bu anlattıklarım. Heykeli yıkılınca kolundan parça kopmuş gibi car car zırlamaktır putlaştırmak. Gerçekten bu ülkeyi kurtaran bir adamın heykele ihtiyacı yoktur zaten. Kimse unutacak değil. Kendi heykelini yaptırmanın ne kadar diktatörce bir hareket olduğunu bilmezsiniz. Çünkü size anlatılmamıştır. Ama şu an ülkenin zayıf noktalarından biri olan Atatürk konusunu kullanarak ülkeyi karıştıran güçleri engellemek için kısa süreli internet yasağı getirmek diktatörlük size göre.

    9-10 yaşındaki çocuklar Recep Tayyip Erdoğan videolarının altında
    akplilere örümcek kafalılar diyor. Allah önce ana babalara, sonra öğretmenlere sonra da beyni yıkanan zavallı çocuklara akıl fikir versin.

    Özet: ananızın amında
    ···
   tümünü göster