/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    hemen hepimiz mutlaka bir akrabamız yüzünden utanç yaşamışızdır. benimki de onlardan biri

    msn vardı zamanında. karı düşürmeye çalışırdık bilen bilir. facebook twitter gibi değil. çük kadar bir profil resmi var karıyı ordan görüyorsun ama o da kendisi mi değil mi allah bilir. aylarca konuşsan karşındakine cam açtırmadan bilemezdin ne olduğunu.

    neyse balına zütüne bir gün bir hatun düşürmüştüm. bayağı bir konuştuk hatırlamıyorum 2 ay falan sanırım. sonra bir punduna getirip eve çağırdım bunu.

    msn de sevişme muhabbetleri, cam de oranı buranı göstermece falan gırla ama tabi pratikte takılıyor insan gençliğin verdiği acemilikle tabi. bağlama falan gerektirdi durum önce.

    herneyse hatun sakso çekmişti 1 posta. tam 2. ye başladı evin kapısının açıldığını duydum. odamın kapısı kilitli nasılsa diye fazla takmadım.

    annem gelmişti yanında da deli bir akrabamız var o gelmiş. yani deli dolu bir kadın, lafını falan esirgemez mütemadiyen her yerde saçma sapan konuşur öyle bir delilik...

    kapı falan çalma yok tabi direk yüklendi kapı koluna. baktı kilitli. başladı bağırmaya, "lan bırak 31 çekmeyi aç kapıyı. naabıyon içerde kapı kitlemeler falan ha ha ha"... tabi haddinden fazla şiddetli bir gülüşü var.

    ben tabi kıza rezil oldum. dedim açayım kapıyı da bari daha fazla saçmalamasın.

    açtım kapıyı girdi bu içeri baktı hatun var. bu sefer dedi "bu oda ciks kokuyor ha ha ha ". dedim ya bi sus allasen. bu sefer başladı "ulan daha düne gibi sabahları kalkan çükünü vites kolu gibi yapıp arabacılık oynadığını anlatıyordun şimdi eve kız mı atmaya başladın dürzü ay ha ha ha"...

    kızı bir daha görmedim. sonra msn de yalan oldu zaten facebook falan çıktı... öyle işte
    ···
   tümünü göster