/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5 -7
    Ben özgür ege de bir sahil kasabasinda oturuyoruz. Liseye yeni basladim ve hazrligi bitirdim yani 16 yasindayim ama 1.69 boyunda 80 kilo atletik yapılı bir gencim. babamla yasadigim hayatimi degistiren bir olayi anlatmak istiyorum.
    Ergenlige girdigimde normal olarak etrafimdaki kizlarada bakis acim degisti. Fakat bu senenin basinda babama da farkli bakmaya basladim.

    Vücudunun bu yasindaki güzelligini fark ediyordum. Etrafimda arkadaslarimin babalarından cok cok güzel bir babam vardi.Onu hayal ederek mastürbasyonlar yapardim o evde yok iken butun camasirlarini eller koklar öyle mastürbasyon yapardim. babamin renkli boxerleri beni daha da cok azdirirdi. neden renkli alirdi bilmiyorum.

    Bir aralik aksami disarida hava soguk, kardesim ben ve babam yemek yedikten. Kardesim odasina . gitti ve babamla yalniz kaldik babamin üzerinde koyu kirmizi bir boxer hemen diz üstünde, üzerinde pembe bir kazak vardi.Her zaman ki gibi makyaji ekgib olmazdi. babam bana;"lan itoglu canim gibildi bir film alda gel izleyelim"dedi.bu beni azdırmıştı.
    .Bende ciktim o soguk havada gidip film aldim. Aldigim filimde "komsu kizi"ydi babamagösterdim "bune amk adam gibi bişey bulamadın mı"dedi. biraz sakinleştikten sonra neyse tak artık izleycez nabalım. deyince Vcd ye taktim ve izlemeye basladik.

    Babam kafasini kucagima uzatti Bende arada basini oksuyordum. Filmdeki sevisme sahneleri geldikce benimki kazik gibi oluyor babam "lan şerefsiz kafamı deldin" diyerek gülüyordu. Bende"baba ama biliyosun durumu"dedim. babam da;
    bilmem mi bütün iç çamasirlarimi senin yüzünden her gün yikiyorum"dedi.
    Ben o anda sok oldum, babam bana kizmiyordu zaten içest hikayelerde de böyle oluyordu . ben de devam ettim.;"baba ben tuvalete gidiyorum yeter"dedim. babamda ;"bende geliyorum lan" dedi. Bende "peki babacım gel"dedim.
    devam et diyen olursa ederim
    ···
   tümünü göster