/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -6
    neyse devam edelim
    Tuvalete birlikte girdik benimkini cikarip mastürbasyon yapmaya basladim babam bakiyordu,"oglum seni bigün karıya zütürelim"dedi. Bende;"sen yanımdayken başkalarına ne gerek var babacım"dedim. O da "gel seni bosaltiyim"dedi.Ben de "gercekten mi?"dedim.O da "tabii ki ciksi erkek"dedi ve beni klozete oturuttu ve eliyle mastürbasyon yapmaya basladi. Mükemmel parfümü ve o bakimli elleriyle deliye cevirdi beni

    eline alip iki ileri geri yapti ve bosaldim eline akan spermlerimi diliyle agzina aldi ve yuttu. Sonra bana bakti ve "sıra bende"dedi. bi an çok korktum ama sonra "şaka lan it gel hadi içimde gezdir" diyerek pis pis güldü.. Iceri gectik ve babam boxerini cikardi ve koltuga uzandi.. babami yaliyarak bosalttim ve bana "hadi oglum babanı doyur artik anan yokken yeni karım ol benim ciks kölen yap beni"dedi.

    Ve babamın zütüne yavasca girdim 5 dk sürmedi bosalmam babamın icine bosaldim. Sonra babamla 30-40 dakika öpüsüp yalastik sonra tekrar erkekliğine daldim ve yine 5 dk de bosaldim. babamın icini dolduruyordum. Sonra 69 yaptik ve geceye yatakta devam ettik.

    babam yarin sabah okuluna gec kaldi(ögretmen kendisi).annem yokken her gece odasina gidiyorum,ben onu o da beni memnun ediyor.. artik böyle sizlere benden bir yas kücük olan erkek kardesimlede nasil beraber oldugumuzu da anlatcagim.. bol içestli günler..
    ···
   tümünü göster