/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    Peygamber bir şizofren değildir ama dünyada peygamber olduğunu iddia edenler çok olmuştur. ayrıca peygamberden sonrada olmuş ve halife hz.Ebu bekir tarafındamn öldürülmüşler. ayrıca Allah ve cebrail gibi kutsal varlıklar zaten biliniyordu.
    ···
    1. 1.
      +1
      hayır ben arkadaşın yazdığına karşılık söyledim. Günümüzdede birçok kişi çıkıyor peygamber olarak. Aynı cahil insan o zamanda vardı şimdide var neden yeni bir din ortaya konamıyor. Bu ateistlerin kitlendiği nokta genelde. daha parlak bir cevap gelmedi.
      ···
    2. 2.
      0
      Haklısın.ben zaten dört dinin varlığını kabul ediyorum.sen bu konularda bilgilisin galiba.
      ···
    3. 3.
      0
      Birazcık bilgiliyim. elimden geldiğincede cevaplamaya çalışıyorum işte.
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      ateistlerin kitlendiği konu mu ? agnostiğim ama kafamı kurcalayacak en son şeylerden biridir dediğin . ne içtin öğrenebilir miyim ? peygamberler ikiye ayrılır, başarılılar ve başarısızlar. biz başarılıları hatırlıyoruz. neden mi ? çünkü dinlerini kabul ettirmeyi başarmışlar. nokta. artık peygamber çıkmamasının sebebini de 1-2 dakika düşünsen bulacaksın
      ···
    5. 5.
      0
      yoo kuranda hiç ümmeti olmayan peygamberlerde yazıyo
      ···
    6. 6.
      +1
      Agnostik arkadaşım bir açıklasana? bizde öğrenelim. Kabul ettirmek bu kadar kolay madem diyorum ki buyur ortalık müsait kabul ettir. insanlık o zaman kökten salak yerine koyuyorsun.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster