1. 326.
    +1
    @266 ay yavrum ya.

    ulan çok güzel işler yapmışsın, dıbına koyim helal olsun. arada ezmeye çalışmışsın işte damsız mamsız diye ama yazık, insan kendi ekgib olduğu konuda bu tip hareketler sergiliyor. yani olabilir, seni hor görmüyorum. sonuçta hepimiz adonis kaslarımızla, şirin burunlarımızla, ne bileyim kaslı zütlerimizle doğmadık. dimi?

    heh. gel gelelim sen tüm bunları yapmışsın yapmasına ama hala müziğin evrensel bir şey olduğunu bilmiyorsun. e ben bunun üstüne derim ki sen ne gibime yaptın onları, gereksiz? diğ mi? bak tekrarlıyorum; ge-rek-siz!

    kimseyle tanışmak için de zütümü gibtirecek değilim. müzik benim için kız arkadaşımla vakit geçirirken veya hayatımın çeşitli iyi veya kötü anılarına fon olacak şeydir benim için. müzik benim hayatım değil. hiçbir zaman olmadı ve olmaz da zaten.

    senin dediğin şey şu, müzik yapmayan müzik konuşmasın? e öyle mi? adama ağız dolusu gibtir git ordan pekekent derler.

    +anathema dememin sebebi, rock demişsin, hard rock gruplarının arasına anathema yazmışsın. ben buna gülerim. çünkü alakasız kalıyor onların arasında tarzı, değil mi? e hadi hayır de, de de zütümle güleyim ben sana.

    ve evet, aklına gelebilecek her türlü müziği de dinledim, hayatım boyunca onlarca belki yüzlerce konserde bulundum ama hiçbir zaman gelip de şu yavşaklığı, şu ukalalığı, şu mallığı yapmadım, hiçbir yerde.

    umarım gibik gibik ukalalık yapmak yerine anlar da ona göre bir şeyler yazarsın veya zütünün üstüne oturur, ben nerede yanlış yapmışım:((( diye ağlarsın.
    ···
   tümünü göster