/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    0
    Bayan değil kadın sözünden öte geçemeyen aptallıktır.
    Televizyonlarda kadınlar ön plana atılır. Arasına bir de kemik para atılır. Sonra milyonlar bunların kapışmasını izler. Türkiye'de yaşayan feministler de zevkle izler. Yapımcılar paranın dıbına koyar.
    Bkz: Tarz yarışmaları

    Türkiye sinemasında yapımcılar, kadınların baskılardan dolayı oluşan ağır cinsel açlığını fark eder.tak gibi senaryolar tak gibi oyunculuklara rağmen başrollere yakışıklı erkekler konur. Türkiye'deki feministler de izler. Film gişenin dıbına yapımcı paranın zütüne koyar.

    Kadınların cinsel açlıklarını keşfeden birileri de bir reklam çıkarır. Reklamda yarı çıplak kaslı erkekler kullanılır. Kadınlar bana göre yine aşağılanır tıpkı bir erkeği göğüsüyle zütüyle kendine aşık etmeye çalışan kadınların erkekleri aşağıladığı gibi. feminist kadınlar özgürüzz bizzzz yihuu diye reklamdaki erkekleri paylaşırlar erkeklere marka ismini de takarlar .Yapımcı ise mutludur çünkü milyonlarca kadının cinsel dürtüsünü kullanmıştır.Özgürüz biz diyen kişileri ayakta gibmiştir ve reklamın dıbına koymuştur. yıllardır gündemden düşmez.

    Ama bir dk çok cinsel içerikli küfürler ettim dıbına koymak küfürü kadını aşağılamaktı. Evet önemli olan bu küfürdü.

    Bayan değil kadın
    dıbına koymak değil zütüne koymak
    ···
   tümünü göster