/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +3
    beyler eskiden beri kızlarla iç içeyim. öğrendiğim çok şey var her gün de yeni şeyler öğreniyorum. bu kızlar kadar huur olup belli etmeyen, yalan söyleyen, ikiyüzlü, çok iyi rol yapan bi çokluk yok.

    asıl tavsiyem şu, burada biliyorum ki bi çok liseli var en az onlar kadar da üniversiteye geçmiş kızlara kendini ezdiren topluluk da var. arkadaşlar gençliğinizi yaşayın. bu yaşlarınızı bi daha yaşamayacaksınız. herhangi bi kız için üzülmeye düşünmeye plan yapmaya değmez bile. akışına bırakın herşeyi. tabi ki değer verilmesi gereken kızlara değer verin ama ben şu ana kadar görmedim öyle bi kız. kızlar çok sinsidir ve nankördür yaptığınız iyiliklerin bi önemi olmayacağına emin olun. gibebildiğinizi gibin. amacınız asla gibiş olmasın ama. sonra kızların kölesi oluyosunuz.

    kızları kendi haline bırakın amk. özellikle liseliler siz. sizin için ileride köle olacak binlerce kızın olduğunu göreceksiniz. bi amları var diye istediklerini yapmayın. gibtirsin gitsinler. yaşları evlenme çağına gelince zaten erkek arayışına girecekler köle gibi dolaşacaklar ortalıkla. onların bize ihtiyacı var bizim onlara değil.

    kızlar evlenme çağına kadar ona buna verip elletip sakso çekip ağzına alacaklar. en son da aptal ömür boyu sömürecek bi erkek bulduğunda onunla evlenecekler ve yalanlar üzerine kurulu bi ilişki yaşayacaklar. siz siz olun bi kıza güvenip bi düşünceye dalmayın. eğlenmeye bakın
    ···
   tümünü göster