/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +24 -15
    işte o üç kanalın anasını gibeyim. Hani gezi parkında ses çıkarmayan o 3 tane iktidar zütü yalayan maymun kanallar . Bi de diyorlar ki kapımız her görüşten insana her görüşten fikire açık. Tabii ki de her görüşe açıklar bunlar.

    Bunlara göre bu ülkede sadece kürtçü pkkliler ve şeriatcilar var. Bu ülkede sadece onlar mağdur oldu. Hep ezildiler itildiler bunlar. Bunları ezenler sagcilar solcular Ülkücüler Kemalistler tabi (bu ülkenin bütünlüğü barışını isteyenler eee tak siyasi görüş önemli değil)

    kafalarına göre oturum aciyolar. Konuşulan konular hep aynı. 7- 8 kişi var tartısma programlarında. sunucu denen kaltak karı da sözde tarafsız. Soru sorarken köpek gibi kuduruyo.
    Sağ tarafta dinciler liboslar sol tarafta pkkliler ve stalinci komünistler ortaya da bi tane de sözde Kemalist ve Ülkücüler (bunları bilerek ezik olanlari seciyolar 1 ya da 2 kişi).

    Konusulan konular: açılım, sunni muhafazakârlık, türban, milletvekili maaşları, Selahattin Demirtaşın askerlik anıları, sayin apo basgan Faşistler yüzünden hapiste, Ermenileri 1915 te öldürüldü foşik Türkiye öldürdü. Türkiye bölünmeli. Atatürk Kürtleri dersimde öldürdü

    Tabii haksızlık etmeyelim bu adamlar güncel konuları da konuşuyor. Somadaki olan olaylar, (işçi ölümlerini allahın takdiri) internet ( twitter)sansürü iyi oldu canım gençler Ferre izleyip birbirini gibiyo. Gezi parkı da var berkin Elvan elindeki ekmeğe bomba koydu polis onu vurmasaydi yüzlerce kişi ölürdu. Olaylarda 10 kişi öldü altı üstü abartiyonuz hep kemalist oyunu var.

    Tartışma başlar konularla ilgili sorular yağar. Bizim yandaşlar döktürür hemen. Sorular En son ortaya karışık özellikle seçilmiş çakma (Kemalistler sagcilar solcular Ülkücüler)e yönelir. Bunlar da iki cümle laf edemez ettiği anda giberler ezerler bu yandaşlar. Yandaşlar oturumu büyük bir zaferle kazanır. Abilerine karşı mahçup deiller. Bütün avrupa amerika israil bu demokrasi kahramanlarını takdir eder konuşur ödüller yağdırır.
    Savasi Demokratlar kazandi ve
    MUTLU SON
    ···
   tümünü göster