/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +11 -1
    Ön bilgiler...
    ... Beyler lise hayatima 2009 da basladim...
    ... begibtas anadolu lisesine girdim...
    Basliyorum...

    Ilkokul cocuguydum simdi liseye gidiyordum. Zar zor da olsa begibtas anadoluyu tutturmustum. Peder beni ne kadar sevmesede kahvede arkadaslrinin yaninda misafirlikte beni ovuyo da ovuyodu.
    Ilk gun okula belediye otobusuyle gittim (milleti babasi mersedesle birakiyodu aq) elimde zeytinli acma diger elimde seftalili meyve suyu yiyip icerek girdim okula. Okulun guvenligi gibicek gibi bakmisti o ayri mesele. Bizi okulun bahcesinde topladilar. Herkes de onceden tanisiyomus gibi bi hava vardi sohbet muhabbet sakalasmalar. Herkesin elinde o zamanin son model telefonlari (hele o kaydirmali telefonlar cok isterdim) kaliteli montlari sirt cantalari. Benim uzerimde parmagini arkasina koydugunda gozuken pazardan alinmis bi hirka. Uzerinde pokemon sitickeri olan sirt cantasi. Hatta ve hatta o kadar ezigim ki beslenme cantasiyla gelmistim. Bide o cantayi boynuma asmistim ne ezikmisim o zamanlar amk.
    Neyse oturdum bi koseye nasil geccek bu 4 sene diye dertleniyorum of cekiyorum. Bi cocuk geldi yanima zengin bi tip belli. Kafasini duvara yasladi...
    ···
   tümünü göster