1. 1.
    +2
    beyler dikkatli izleyin... şimdi şurada(00:29) 'dan itibaren Düzenli Olarak Adımlara Başlıyor. Eğer Ki Kızın Akli Dengesi Yerindeydi(Ve Pgiboloji Travma Ya Da Pgibolojik Sorgulama Altında Kalmadıysa) Bişey Anlatmaya Çalışıyor. Eğer Ki Durum Tam Tersi ise Kıza Bişey Tembihlemişler Ve Gerekeni Yapmışlar Çok Bilinçsiz Davranıyor.

    Çözümüm
    -Kızın Husumet YaşadığıEn Son Kişiden Olayı Çözmeye Başlamak Gerekir
    -Kızın Akli Dengesi Yerinde Değilse Ya Da Pgibolojik Sorguya Maruz Kaldıysa Mutlaka Tıpçılardan Pgibo Analistlerden Yardım Alarak Olayın Üzerine Gidilmesi Gerekiyor.
    ---
    EDiT:
    ilk Çözüm ÜZerinde Yoğunlaşıyorum Niye Diye Soracak Olursanız Kızın Boyu Asansör Butonların Çok Uzun Tuşa Basması için Ekstra Eğilmesine Gerek Yok Ki... Orada Asansör Devre Panelini Ayna Olarak Kullanıp Gözyaşlarına Ya Da Makyajına Bakıyor.Bi Kadın Veya Kız Ne Zaman Güzelleşme Takıntısına Girer Ya Sevgilisi Vardır Ona Güzel Görünmek ister(Hoşlandığı Biriyle De Karşılaşmış Olabilir) Ya Da Yine Aynı Şekilde Sevgilisiyle Sorun Yaşamıştır Kendini Güzel Görüp Moral Bulmak ister. Uzun Videoları izliyorum Şuan
    ···
   tümünü göster