/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    Şimdi ben sana desem ki yaratıcı odan da ki masadır, bunla yetinmesem yüz binlerce insanla beraber gelsem sana hepimiz bu masaya tapıoruz. Naparsın? Yok artık amk dersin, yaratıcı hindu dininde çok farklı temalarla yapılmakta. Biraz araştıran insan illa müslümanlık için demiyorum ama diğer dinlerden birinin gerçek din olduğunun farkına varacaktır.

    Valla şöyle bişey diyim bi akrabamız var ateist birisi. Kendide kabul ediyor bunu. Evlerinde ne namaz kılınır nede oruç tutulur. Oğlu bi cemaate bağlı. Çokta güzel yaşıyor dinini. Kul aradıkça aşkı bulur kurban
    ···
    1. 1.
      0
      Sen nerden biliyorsun hinduizmin gerçek din olmadığını? Kaç defa araştırdın hinduizmi kutsal kitabını okudun? Adamlar meditasyon yaparken vücut ısılarını 15 derece düşürüyorlar, meditasyon yaparken ölüp çürümeyen hindular var. Rig veda da m.ö sinde gece ve gündüzün nasıl oluştuğu yazıyor. Senin kitabında ne yazıyor?
      ···
      1. 1.
        0
        :) abdest alan insanların felç geçirme ihtimali yüksek oranda azalmakta. Abdest ile vücudun temizliği sağlanmakta. Namaz ile bir nevi spor yapılmakta. Oruç ile nefis terbiye edilmekte.

        Benim kitabımda dünyanın varlığı yıldızlar ay evren hakkında apaçık deliller bulunmakta.

        Bu şekilde sidik yarışı gerçekleşir.
        ···
      2. 2.
        0
        Ahahahaha hangi bilim adamları söyledi bunu panpa şeyh ali bin veli mi. Namaz spormuş amk sandalyeye oturup kalktığında da spor oluyor o zaman. Senin mantığın bunu kabul ediyorsa zaten ben daha ne diyeyim amk. Dünyanın varlığı ay yıldızlar hakkında delil ne dıbına koduğum o zamanda görmüyolar mıydı ayı yıldızları? Delil derken kastettiğin gökyüzünün görünmez direklerle tutulduğu mu? Dünyanın varlığından kastın da dağların dünyaya çivi gibi çakılarak sabit durmasını sağladığı mı?
        ···
      3. 3.
        0
        Bak güzel kardeşim bana göre hinduizm aptaca bir şey ama ben senin dediklerini dahi gayet sabırlı bir şekilde dinledim ve düşünceni aşağalamayacak şekilde cevap verdim lakin sen ergen ergen triplere giriyorsun.

        Ben de diyebilirim ki yok meditasyonla şu oluyomuş yok bu oluyomuş. Buysa senin mantığın asıl sana bir şey anlatılamaz
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      1800 yıl arıda çıkacak topuklu ayakkabıyı bile yazıyor olan bir şeyi yazması değil olacak olanı yazması zaten
      ···
   tümünü göster