/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    öncelikle eyvallah açıkça sorduğundan. biz hiç bir zaman x mesleğiyle y mesleği aynı parayı alacak demedik. sosyalist toplumlarda paranın hükmü yavaş yavaş kalkar. insanlar kazandıkları paralarla kendilerine kazanım sağlayabilecekleri şeylere yönelirler. çünkü elektirk su doğalgaz kira faturası ödemezler. biz sınıfsız bir toplumun peşindeyiz. herkes ürettiği kadar alır. ama doktor şu kadar alacak gibi net bir şey söylemek mümkün değil. kaldı ki biz devrimden sonra eğitiminden sağlığına kadar her şeyi toptan değiştireceğiz.
    ···
    1. 1.
      0
      ya sosyalizmle yasayan ulkelerin ne hallere dustugu insanlarinin ne sartlarda yasadigi belli milletide olmadik hayaller pesinde suruklemeyin
      ···
    2. 2.
      0
      birader, kapitalist ülkelerle baş etmek çok mu kolay? bugün küba ve kuzey koreye uygulanan ambargoları görmeycek kadar kör müsün * sermaye neden ırkçılığın olmadığı, emeğin çalınmadığı ve kendi sermayesini girdi yapamayacağı bir ülke istesin? onlarda ne yapıyorlar ambargo koyuyorlar? bu ülkeler kapitalist dünyayla mı uğraşcak kendi memleketleriyle mi?
      ···
   tümünü göster