/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +38 -5
    ben ilk ferremu bilgisayardan falan izlemedim binler o zamanlar bilgisayar ne onu bile bilmeyen biriydim. sene 2004. 9 yaşında falanım. o zamanlar eski küçük tüplü televizyonumuzu atmış büyük 72 ekran tüplü televizyon almıştık eve. bir de vcd vardı. küçükken hep carrefourda ailemle turlarken düşürdüm; vcd ile dvd nin farkı ne acaba? diye. bendekinin ön kapağında vcd yazıyordu çünkü. neyse konu dağılmasın. o zamanlar gora yeni çıkmış buz devri falan yeni çıkmış carrefourda 2-3 liraya satıyolardı aldık. ben müptelası olmuştum film izlemenin. sonraki zamanlar babamla gider 1 milyona 10 tane çizgi film doldururduk her ay. 10 çizgi filmdi bu benim için. buggs bunnyler ağaç kakan woodyler tazmanyalar silvestirler bide ilk kez gördüğüm değişik çizgi filmler...

    gel zaman git zaman bir pazar sabahı uyandım. evdekiler pazar sabahı en az öğlen 12-1 e kadar uyurlardı tabi ben de sabahın 7 sinde kalkar çizgi film izler gorayı açıp açıp bi daha izlerdim. kumandadan yavaş mod yapıp gülerdim hızlı mod yapıp daha çok gülerdim eğlenirdim. sonra benim vcd koleksiyonumu karıştırmak için evin ortasındaki dolabı aradım. bi baktım vcdlerimin yanında siyah bi poşet... hemen içini açtım ve bir sürü değişik değişik vcd. çizgi film sandım meğerse. heyecanla koşup salona taktım birini açtım. çizgi film değildi. filmdi galiba dedim.

    önce bir bilardo salonunda bir herif bilardo oynuyordu başka heriflerle. 5-6 el oynadı amk dedim bilardo filmi galiba. adam yenildi, diğer huur çocukları da bununla taşak geçip gibtir olup gittiler. bilardo masasının kenarına tüneyip ağlamaya başladı adam. birdan sarışın süper bi hatun girdi kareye. adama elini uzatıp kaldırdı. elinde içki şişeleriyle bir başka esmer bi hatun girdi. önce içki içip kıyak oldular. bu arada tvnin ses açık ben de mal gibi izliyorum. yavaş yavaş yalaşmaya başladılar gibişmeye başladılar adam bilardo masasının üstünde gibiyodu hatunları benim malafat dimdik olmuştu ama daha 31 nedir bilmediğim için öyle izliyodum. içgüdüsel olarak gibim kalkmıştı.

    derken adam bi onu bi onu gibiyodu tam bu sırada annem bi girdi içeri... dıbına koyim ben o soğukkanlılığı nasıl korudum lan öyle. ben annemin suratına bakıyorum o benim suratıma... hemen başladı nerden buldun bunları falan ama bi yandan da gülüyodu. tv yi kapattı ben de çizgi film sandım açtım dedim ve odadan çıktı cdyi alıp çıktı. babam daha sonra vcdyi söküp bana atari almıştı.ben hala bi taka anlam veremiyodum ama hergün mario, circus,contra oynuyodum daha zevkliydi. dıbına koyim aradan 4 yıl geçtikten olayı çaktım. şuan ne zaman hatırlasak bu konuyu konuşup gülüyoruz. bu da yaşanmış ciddi bir anımdı ahahahha bak yine hatırladım.
    ···
   tümünü göster