/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +23
    Henüz android telefonlar yaygın değilken arkadaşım telefonla aramıştı "inci de yazar alımı açıldı kapanmadan yetiş!" diye. Koşarak eve geldiğimde üçüncü nesil yazar alımına yetişememiştim. Uzun zamandır da dışarıdan biri olarak takip edip bu sözlükteki zeki yazarların birbirlerine olan desteklerini gördükçe gurur duyuyordum. Dördüncü nesil yazar alımı yapılacağı zaman üçüncü nesil bir arkadaşım saat vermişti ve ben o saatte pc başına geçip sayfayı yenile yaparak saatlerce yazar alımının açılmasını beklemiştim. Nitekim sonunda açılmıştı ama yazar alımı kapanır heyecanıyla kendime düzgün bir nick bile düşünememiştim.Üye olduğumda çok mutlu olmuştum buradan birisiydim.O dönemden beri denk geldiğim Ziyaretlerin hepsine katıldım. Biri destek istediğinde sözlükte tarz, renk, zevk, insan vs ayırmadan desteğimizi verirdik. Bunlar içten gelen şeylerdi.Ben "moralim bozuk" yazdığımda kimse gelip taşak geçmezdi adam gibi ilgilenir derdimi dinlerlerdi. Telefon numaramı alıp arayanlar oldu hatta sözlükten tanışıp görüştüğüm insanlar oldu. Bazen beni ailemden daha iyi anladı yazarlar.

    Şimdi bakıyorum da her yazılanla taşak geçen ,destek istenildiğinde destek vermeyen ve Zeka seviyesi yerlerde başlıklarla dolmuş ortalık.Şuraya moralim bozuk yazsam ana bacı katacak liselilerle dolmuş sözlük.O dönemden sözlükte hiç bi arkadaşım kalmadı. Hiç biri sözlüğe girmiyor artık.

    Biz o zamanlar daha da çoğalsak yazar alımı hep açık olsa birlikten güç doğar derdik. Yalnız birlik derken bunu kastetmemiştik. Kontrolü ele almalısın serkan yoksa yakında bu sözlük ilk okul sözlüğü olur çıkar benden söylemesi.
    ···
   tümünü göster