/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4
    Ekşinin ortamı inci gibi olmasada güzel gecenlerde okudugum bi entrye hak verdim buyrunnguzel yere deginmiş ekşici panpamız

    sıfırı 70 tl olan bir ürünü almadan önce hadi bir aratayım deyip sahibinden.com'da aratıyorum. neredeyse sıfır durumda bir ilan buluyorum, 20 tl. e hadi bi arayayım adam yakındaysa, yolumun üstündeyse geçip alayım diyorum. arıyorum adam işten 7-8 gibi dönücem o saatte müsaitseniz gelin vereyim diyor.

    git gel benzin 9 tl yakacak(edit:hesaba bak amnk) ama adam 20 tl için ilan verip evine davet etmeye üşenmiyorsa ben de üşenmem deyip tamam diyorum. 8'de adamın evinin oraya varıyorum. kiraların 2.000-3.000 civarı olduğu ama site gibi bir güvenliği falan olmayan, ıssız bir mahalle. hatta apartman da ıssız. arıyorum, adam diyor ki "benim mesai çıktı, eşim ve çocuğum evde" diyor, ben boşuna o kadar yolu geldim diye düşünürken devam ediyor "sen kapıyı çal eşimden al".

    adam zengin muhitte oturuyor, muhtemelen deli gibi para kazanıyor ve 20 tl'lik ürünü satmak için adını sanını bilmediği bir adama "eşim evde yalnız" bilgisiyle birlikte "yukarı çık" diyor. öyle bir durum ki nerdeyse kendim çekinip vazgeçecektim kadın eşi yüzünden saçma bir duruma düşecek diye. eşinin emri vakisi yüzünden tepki de bekledim ama bir şey demedi allahtan.

    velhasılı, keşke dünya bu kadar kirli olmasa da bu olaya garip demesek.
    ···
   tümünü göster